Angajatorul acceptă și asistenți medicali care au început procesul de înregistrare la NMC și care doresc să înceapă să lucreze ca Pre-Registered Nurse (Senior Career) până la obținerea PIN-ului.

O cerință obligatorie pentru candidați este cunoașterea limbii engleze la un nivel conversațional. În schimb, experiența anterioară nu este obligatorie, fiind acceptați și proaspeții absolvenți.

Persoanele care vor fi selectate vor avea și o serie de beneficii din partea companiei. Aceasta va plăti prima taxă la NMC pentru a le ajuta să obțină mai repede numărul PIN. Până la obținerea numărului PIN, salariul poate depăși suma de 2.300 euro pe lună. Salariul pentru asistenții cu PIN poate depăși 3.726 euro, în funcție de experiență și locație.

Programul de lucru este împărțit în ture prin rotație a câte 12 ore (zi/noapte). Contractul de muncă va asigura 36-48 ore pe săptămână, fiecare asistent având posibilitatea să facă ore suplimentare. Mesele din timpul serviciului sunt asigurate, la fel ca și zborul cu avionul.

Află AICI ce alte beneficii oferă angajatorul britanic și adresa unde poți depune CV-ul.