Clinicile care fac angajări sunt situate în zone și localități precum Londra, Leeds, Liverpool, Manchester, Cambridge, Weymouth, Norwich, Hertfordshire, Essex, Scoția, Wales și Irlanda de Nord. Unele dintre clinici și spitale au program de 24 de ore, asigurând și îngrijiri de urgență.

Pentru a putea aplica la acest job, candidații interesați trebuie să aibă studii acreditate la nivelul Uniunii Europene de medicină veterinară, să aibă o experiență de cel puțin doi ani în lucrul cu animalele, să cunoască bine limba engleză și să dețină carnetul de șofer. De asemenea, ideal ar fi ca persoana cel puțin să fi demarat procesul de înregistrare ca lucrător în Marea Britanie. Candidații trebuie să fie dispuși să se deplaseze în Anglia pentru un interviu față în față.

Conform anunțului postat pe site-ul eJobs.ro, salariul este unul competitiv, cuprins între 30.000 și 50.000 de lire sterline pe an, sume echivalente cu intervalul 3.160 – 5.270 de euro pe lună.

Majoritatea posturilor includ și cazare gratuită sau decontarea unei părți din suma de cazare. În plus, persoanele vor beneficia de mașină de serviciu sau de decontarea transportului.

Prima etapă a procesului de recrutare constă în transmiterea CV-ului în limba engleză și un interviu pe Skype.

Vezi AICI mai multe detalii despre jobul de chirurg veterinar în clinicile din Marea Britanie cu salariu de peste 5.200 de euro pe lună.