De exemplu, un Au pair este o tânără sau un tânăr care are până în 27 de ani, nu este căsătorit(ă) şi nu are copii. Lucrează până la 25 de ore pe săptămână şi câștigă bani de buzunar între 70 și 150 lire pe săptămână. Nu este nevoie să aibă experiență în îngrijirea copiilor și poate ajunge să lucreze în Anglia în maximum două săptămâni de la înscriere. Acest job nu presupune cheltuieli de cazare și mâncare, deoarece sunt acestea oferite gratuit de familia gazdă.

Principalele responsabilități constau în a îngriji copiii familiei gazdă, de a-i duce şi aduce de la şcoală sau grădiniţă, după caz, de a-i hrăni, de a vă juca împreună cu ei şi de a face menaj uşor în casă.

Majoritatea Au-pair-ilor au timp să-și găseasă și alte joburi, ajungând să-și dubleze astfel veniturile.

Un alt job disponibil este cel de Mother Help, unde se lucrează mai mult comparativ cu un Au-Pair, fiind plătit cu cel puțin 100 euro pe săptămână. Persoana poate avea peste 27 de ani.

În ceea ce privește programul Child Care în clinici specializate, câștigul poate ajunge la 8 lire pe oră, lucrându-se 39 ore pe săptămână plus ore suplimentare.

Află AICI mai multe detalii despre aceste joburi în domeniul îngrijirii copiilor în Anglia și aplică dacă ești interesat.