„Dintre toţi candidaţii, vom selecta aproximativ 10 participanţi care, timp de trei luni de zile, vor beneficia de training-uri intensive pe tehnologiile mobile, Android și  iOS, fiind permanent îndrumaţi de către profesionişti IT din cadrul Endava. Pe toată durata programului, tinerii selectaţi vor avea contract de muncă pe perioadă determinată, urmând ca, la finalul programului, aceştia să poată continua să-şi dezvolte cariera în cadrul companiei sub contract pe perioadă nedeterminată”, a explicat Diana Bocăneală, Head of Talent Management și Recruitment în centrul Endava din Cluj-Napoca. Termenul limită pentru depunerea CV-urilor este 20 august, iar cei selectați vor începe training-urile în 2 septembrie.

School for Mobile Apps este un program derulat pentru prima dată de către Endava în România, la Cluj-Napoca, în cadrul centrului de excelenţă în Digital Media al companiei, specializat în dezvoltarea de platforme digitale complexe care suportă canale multiple, incluzând web, mobile și interactive TV.  În domeniul tehnologiilor mobile, Endava lucrează cu echipe de proiect mari și cu un nivel tehnic ridicat, pentru a dezvolta aplicații mobile în cadrul unor proiecte de anvergură derulate de branduri foarte cunoscute, dintre care unele au peste 1 milion de utilizatori finali pe piețele din Europa de Vest.

O altă competență cheie a Endava în Digital Media este dezvoltarea de platforme web complexe, printre proiectele de referință livrate de echipele din centrul din Cluj-Napoca numărându-se dezvoltarea unei platforme digitale interactive utilizată pe parcursul Olimpiadei Londra 2012 de către Cadbury, unul dintre cele mai mari branduri internaţionale din industria bunurilor de larg consum; dezvoltarea și managementul site-ului oficial al celui mai vechi  turneu de golf din Marea Britanie, TheOpen.com; respectiv dezvoltarea și managementul unei platforme digitale pentru  site-ul clubului de fotbal cu cel mai mare trafic din lume.

La acest moment, Endava are aproximativ 400 de angajați la Cluj, care sunt implicați în proiecte de dezvoltare software și suport IT pentru clienți din diferite domenii, cum ar fi cel bancar, asigurări, plăți electronice, retail, telecomunicații, media și publishing.

Endava este una dintre principalele companii de servicii IT din regiune, având peste 1.000 de angajați la nivel de grup, dintre care aproximativ 830 în centrele din România.