UPDATE: Oficialii eMAG au declarat că telefonul Samsung Galaxy S III nu mai este la reducere. Acesta poate fi cumpărat din categoria "Resigilate" unde are o reducere de 9%.
Telefonul mobil Samsung Galaxy S III, 16 GB, Blue, costă 2.099 lei la eMAG, fiind redus de la 2.299 lei. Galaxy S III este principalul concurent al Apple iPhone 5. În timp ce fanii Apple aşteptau lansarea iPhone 5, Samsung S III detrona iPhone 4S, potrivit firmei de consultanţă şi cercetare Strategy Analytics. Cei de la Strategy Analytics spun că smartphone-ul Samsung a devenit cel mai vândut telefon din lume datorită ecranului mare şi a distribuţiei extinse. Galaxy S III a fost cumpărat în 18 milioane de unităţi, în timp ce Apple nu a reuşit să vândă decât 16,2 milioane de terminale iPhone 4S, în trimestrul trei al acestui an. iPhone 5, lansat pe 12 septembrie, a fost cumpărat în şase milioane de exemplare. Samsung Galaxy S III are o cotă de piaţă de 10,7%, în timp ce iPhone 4S are puţin sub 10 procente.

Samsung a anunţat la începutul acestei luni că smartphone-ul Galaxy S III a depăşit pragul de 30 de milioane de unităţi vândute în întreaga lume, în cinci luni de la lansarea sa. Predecesorul Galaxy S III, modelul Galaxy S II, a fost vândut, în aceeaşi perioadă de timp (aprozimativ 150 de zile), în 10 milioane de unităţi. Samsung S III se vinde foarte bine şi în ţara noastră. Potrivit lui Sorin Manea, manager pentru divizia de telecom la Samsung, Galaxy S III s-a vândut în zeci de mii de unităţi.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/nf5-Prx19ZM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>