Exatlon se apropie de final, iar ceea ce vedem acum la televizor sunt doar înregistrările ultimelor concursuri. Conform surselor Capital, în momentul de față toți Războinicii și toți Faimoșii s-au întors în țară, însă nu au voie să discute cu nimeni despre ce s-a întâmplat în ultimele episoade din emisiune.

Ziua de duminică a fost una cu ghinion pentru echipa albastră. Dubla miză a însemnat și emoții duble pentru Războinici, care nu au făcut față și au pierdut la scor în fața Faimoșilor. Astfel o fată a fost obligată să plece din Republica Dominicană.

Iuliana Aradi și Nicoleta Luncă s-au duelat pentru ultimul loc feminin din echipa albastră. Lupta a fost strânsă și deși săptămâni întregi, Iulia a fost desemnată cea mai bună jucătoare, acum a cedat în fața prietenei sale.

În momentul de față, în competiție au mai rămas doar patru Războinici: Mihai Berar, Cristi Dumitrache, Gabriel Nedelcu și Nicoleta Luncă. Ei au plecat la baracă din nou cu lacrimi în ochi pentru că echipa a mai piedut un om. La Faimoși lucrurile stau mai bine și de acolo se va decide și mare câștigător Exatlon 3. Ion Surdu, Andrei Boțoacă sau Costin Gheorghe? Vă vom spune zilele următoare cine a ridicat trofeul la final.