Deși lupta între cele două echipe a fost una strânsă, pe parcurusl jocului, diferența între acestea fiind de doar câteva puncte, spre finalul probei, Faimoșii s-au repliat și au câștigat detașat, cu scorul de 10 la 7. Punctul decisiv, cel care a adus victoria Faimosilor, a fost adjudecat de Cristi Pulhac.

Duelul dramatic și plin de adrenalină între Călin Novacescu și Doru Mesesan, în lupta pentru protecția în față eliminării din concurs, s-a dat pe un traseu dificil, cu obstacole care i-au pus în dificultate pe cei doi Războinici. Încurajați de pe margine de colegii din echipa, cei doi s-au îmbrățișat la fiecare start al cursei sportive. Deși nu au fost diferențe mari pe traseu între cei doi, Doru Mesesan a prins mai rapid tehnică de a aruncă discurile la finalul probei. Momentul victoriei a adus cu sine și lacrimi, atât din partea celor doi concurenți care s-au luat în brațe, cât și din partea coechipierilor, aflați pe margine și care nu își puteau stăpâni lacrimile. 

Kanal D, pe primul loc la nivelul întregii țări, cu “Exatlon”

România fost aseară cu ochii pe cea mai iubita competiție sportivă, “Exatlon”, în unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii, cel al eliminării din concurs. Reality-ul a plasat Kanal D, pe întreagă durata de difuzare, pe primul loc la nivel național, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Duminică, 16 septembrie, în intervalul 19:49 – 23:25, Kanal D a înregistrat 6,5% rating și 15,3% cota de piață, pe targetul Național. “Exatlon” a fos turmarit, la nivelul întregii țări, în fiecare minut al difuzării, de peste un milion (1.169.000) de fani. Minutul de aur, atins la 20:55, când Faimoșii conduceau cu scorul de 4 la 1 pe Războinici, iar pe traseul sportive se aflau Naomi și Lili Sandu, a adunat în față micilor ecrane peste un milion și jumătate (1.604.000) de români.