Într-o postare distribuită pe Facebook și intitulată “Mai, victore, ca sa scriu ca tine, tot fara caracter ai ramas!”, Elena Udrea amintește mai multe episoade din trecutul fostului premier, Victor Ponta

“Ma asteptam si eu la putina recunostinta din partea ta! Dar asa cum nu i-ai fost recunoscator lui Adrian Nastase, care “te-a facut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porti si cu Traian Basescu. Stii tu, cel la care ai venit sa te ia in PDL in 2009, care te-a facut presedintele PSD si la care ma rugai tu sa iti fac lobby, ca era cat pe ce sa nu te puna prim-ministru, cu toate alegerile pe care le castigase USL cu tot! E adevarat ca nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat si securitatea de rit nou, condusa de nas’tu, Maior. Asa cum tot securitatea speri tu sa te scape liber in dosarul contractelor de avocatura semnate cu Turceni si Rovinari, care ti-au rotunjit conturile”, a spus Udrea.

Fostul ministru a susținut că, “de acord ca nu or fi fost probe, de ai fost achitat in fond”. “Dar nici in cazul meu nu exista nicio proba si totusi am fost condamnata. Diferenta e ca eu am fost pe lista lui Dumbrava la condamnati, tu la achitati!”, a spus Udrea.

Ea i-a transmis și un mesaj lui Ponta. “victore, nu Traian Basescu vrea sa distruga PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, ca doar de aia te salveaza de puscarie”, a comentat fostul ministru.

Udrea i-a cerut să nu uite momentele în care l-a ajutat. “Si daca lui Traian Basescu nu vrei sa ii fii recunoscator pentru ce a facut pentru tine, sau pentru ca fara el Corina Cretu, careia nu am nimic sa ii reprosez profesional, nu ar fi fost niciodata comisar european, macar mie poti sa imi fii recunoscator! Nu pentru ca ti-am facut lobby, ca ar fi facut oricum Maior si Coldea pentru tine. Ci pentru ca m-am sacrificat si am acceptat ca Dorin Cocos sa iti cumpere tie haine de la Paul&Shark in loc sa imi cumpere mie pantofi.”, a spus Udrea.

În final, aceasta i-a cerut lui Ponta să nu mai vorbească când vine vorba despre persoana ei. “Deci victore, eu iti zic asa, folosind vorbe cu greutate in politica romaneasca, “ciocu’ mic” cand vine vorba de mine! Ca de cand exista iCloud, nu trebuie sa fii fin de securist ca sa ai arhiva de mesaje”, a completat blonda de la Cotroceni.

Ea i-a transmis și un ultim mesaj. “Pacat ca nu vrei sa ramai europarlamentar, in situatia deloc probabila in opinia mea, in care partidul tau ar castiga macar un loc in PE. Daca tot zici ca e cursa directa Bruxelles-Costa Rica, eu spun sa te mai gandesti. Nu se stie cand o sa ai nevoie.”, a conchis Udrea.