Adrian Alexandrov se bucură de iarnă, alături de fiica sa, Eva Maria

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, încearcă să își continue viața pentru fiica sa, Eva Maria, care îi duce dorul mamei sale, tot mai mult.

În timp ce fostul ministru al Turismului își execută pedeapsa de șase ani de închisoare, condamnare primită în dosarul Gala Bute, Adrian Alexandrov încearcă să fie mereu acolo pentru fiica lor.

Recent, el și Eva Maria au făcut lungi plimbări la Corbeanca, pe malul lacului îngheţat, alături de câinele lor, Oscar.

Miercuri, 24 ianuarie, Alexandrov și-a scos fiica la patinat pe lacul înghețat. Ulterior, el a postat pe Instagram două imagini speciale.

Într-una, apare întreaga familie, Alexandrov, fiica sa și câinele. Elena Udrea lipsește, lucru care probabil a întristat-o profund. Ceea ce nu a dezvăluit iubitul fostului ministru este cine a surprins aceste ipostaze speciale în timpul ieșirii la aer curat!

Cel mai probabil, Elena Udrea a privit cu lacrimi de fericire, dar și tristețe, ultimele imagini postate pe Instagram de către Adrian Alexandrov!

Iată cele mai recente imagini postate de Alexandrov. Cei doi s-au dat cu patinele:

adrian alexandrov, eva maria
Adrian Alexandrov și Eva Maria / SURSA FOTO: Instagram

Deși își dorea să petreacă Crăciunul și ziua sa de naștere alături de familie, Elenei Udrea i-a fost respinsă cererea de revizuire. Totuși, în acea zi specială, ea a primit vizita lui Adrian Alexandrov și a fiicei lor, Eva Maria, în penitenciar. Cu toate acestea, Udrea pare să resimtă profund absența familiei.

Adrian Alexandrov și Eva Maria
Adrian Alexandrov și Eva Maria / SURSA FOTO: Instagram

Se pare că cei doi și-au făcut o adevărată obșnuință din plimbările pe lacul din Corbeanca. Iată și alte imagini, din timpul altor plimbări, în care au ieșit alături de câinele Oscar:

Adrian Alexandrov 14 ianuarie
Adrian Alexandrov / SURSA FOTO: Instagram

 

eva maria, elena udrea
Eva Maria / SURSA FOTO: Instagram

Cine este Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar fructul iubirii lor este micuța Eva Maria, care a venit pe lume în 2018. Deși există o diferență semnificativă de vârstă între ei, cei doi par să construiască o relație solidă.

Având 35 de ani și fiind cu 13 ani mai tânăr decât Elena Udrea, Adrian Alexandrov este originar din Tulcea. Un aspect surprinzător al CV-ului său este faptul că a urmat studii superioare în Anglia, la London Academy of Media Film and TV Presenter. Mai mult, într-o perioadă el a activat și în domeniul modei, ca model.

Ulterior, pentru o scurtă perioadă, el a fost însoțitor de zbor. În cele din urmă s-a reinventat în domeniul imobiliarelor.

Recent, el a vorbit despre relația cu Elena Udrea și a mărturisit că vârsta este un aspect neimportant în relația lor.

„Vârsta nu reprezintă un obstacol pentru cei care nu se lasă influențați de părerea altora. Și își trăiesc viața conform propriilor alegeri. Diferența de vârstă dintre noi este de doar 10-11 ani.

Mă consider un om matur care poate învăța multe de la o femeie ca Elena, datorită experienței vaste de viață pe care o are. Ne susținem reciproc,” a mărturisit Adrian Alexandrov.