“Dan Vidrașcu a reușit în mandatul său să aducă elefant.ro de la nivelul unei librării online care abia începea să își diversifice oferta la un mall digital cu afaceri de zeci de milioane de euro, obiectiv foarte îndrăzneț pentru piața din România. În prezent, elefant.ro este al doilea magazin online din România ca număr de tranzacții. Anul 2018 va fi anul consolidării acestei poziții, iar următoarea etapă de dezvoltare a Elefant va fi coordonată de Sergiu Chircă”, declară Ion Sturza, președinte al Consiliului Director al Elefant Online S.A.

Dan Vidrașcu va continua să ocupe poziția de membru în Consiliul Director Elefant Online S.A. urmând să sprijine în continuare dezvoltarea companiei.

Sergiu Chircă este membru în Boardul Elefant din 2011, fiind foarte apropiat de evoluția companiei încă din etapa de start-up. Specializat în investiții și management financiar, Sergiu Chircă preia conducerea elefant.ro cu obiectivul de a ghida dezvoltarea companiei in perioada urmatoare.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1.500.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 40 de puncte de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.