Miruna Andriesei, Communications and Brand Management Bosch Romania, a ocupat prima poziție în clasamentul celor mai buni Manageri de Marketing și Comunicare. Miruna lucrează în cadrul grupului Bosch de peste zece ani, iar din 2015 coordonează comunicarea corporativă al întregului grup. Atât în 2017 cât și la începutul lui 2018, Miruna Andriesei a supervizat și implementat, împreună cu echipa de comunicare a grupului, o nouă strategie, construită în jurul ideii „Bosch: bun angajator, implicat în educatie și în comunitate”. De asemenea ea a realizat strategia de social media a diviziei Bosch din România. 

Noi oamenii de comunicare nu suntem obișnuiți să urcăm pe scenă, ci să îi pregătim pe cei care ajung, de obicei, pe o scenă. Tocmai de aceea am emoții mari. Sunt onorată și surprinsă de premiul acordat de Capital. Este meritul unei întregi echipe minunate cu care am onoarea de a lucra în fiecare zi. Bosch este de 25 de ani pe piața din România. Eu lucrez în companie de zece ani. Pot spune că am crescut împreună și asta mă motivează în ceea ce fac în fiecare zi”, a declarat Miruna Andriesei la înmânarea premiului.

 

Locul secund a fost ocupat de Dana Petrea, Director de  Marketing și Relații Publice al Țiriac Holdings. Cu o îndelungă activitate în domeniul comerțului cu mașini ea este, din 2013, Director de Marketing al unui holding care include peste 40 de companii cu activități în domeniile auto, imobiliare, servicii financiare, transport aerian și energie. Proiectul major pe care l-a gestionat anul trecut a fost lansarea și dezvoltarea patinoarului Telekom Arena, dezvoltat de Fundația Țiriac.

„Sunt mândră că mă aflu alături de oameni selectați de o publicație extrem de relevată în piață. Toți cei nominalizați și-au adus aportul la businessul în care activează. Eu am atuul și continua provocare de face parte din grupul Țiriac și de a lucra cu foarte multe companii din la fel de multe segmente. Mă bucur pentru premiul oferit și pentru includerea mea pe lista exclusivistă a nominalizaților alături de alți reprezentanță ai mediului de business din România”, a declarat Dana Petrea.

 

Cu un număr impresionant de aprecieri din partea cititorilor Capital, pe locul trei s-a clasat Valentina Dinu, absolventă a Facultății de Litere pentru care comunicarea ar trebui să fie floare la ureche. Nu e însă atât de ușor întrucât activează într-un domeniu industrial cu riscuri și reguli stricte. De mai bine de trei ani coordonează și relația cu investitorii, iar anul trecut BVB a apreciat cu nota 10 comunicarea SNN pentru transparență și eficiență.

Valentina Dinu: „Mulțumesc frumos pentru premiu. Industria nucleară este una extrem de complexă. Prin urmare, la fel de provocatoare prin complexitate. Aș vrea să mulțumesc echipei mele, colegilor de la Nuclearelectrica, o echipă mica dar frumoasă și creativă”.

 

La aceeași categorie – Manageri de Marketing și Comunicare – ceilalți nominalizați au fost Valer Hancaș – Kaufland România, Ioana Botea – Agricover, Melania Hăncilă – ALB România, Alina Bratu – Continental România, Mădălina Constantin – Omniasig, Oana Anghel – Vodafone și Mihaela Filip – Bitdefender.

GALA CAPITAL pentru Excelența în Management: PREMII SPECIALE

GALA CAPITAL: Cei mai buni CEO din România

GALA CAPITAL: Cei mai buni coordonatori de CSR

GALA CAPITAL Cei mai buni Manageri de Resurse Umane

GALA CAPITAL: Cei mai buni directori comerciali sau de vânzări

GALA CAPITAL: Cei mai buni directori financiari din România