Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Dan Negru își informează fanii că a început un nou experiment, în contextul în care se anunță o criză fără precedent.

Mai exact, prezentatorul tv a susține că deși până acum i-a fost teamă, a decis să investească în criptomonede.

„Încerc aici un experiment.  E panică mare printre cei care cred cà vine criza.  Toți vorbesc despre cât de bogați ar fi fost dacă ar fi cumpărat criptomonedele la început.  Eu am fost fricos.

Nu sunt un întreprinzător, sunt doar un investitor și dacă bogăția e de partea cealaltă a fricii, eu n-am trecut. Am fost precaut…

Cred însă că „mama tuturor crizelor” cum îi spunea Roubini, e la ușă, cioc-cioc. Imi spun mulți că te poți adăposti de criză prin blockchain”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Prezentatorul tv susține că nu știe care sunt regulile și ce trebuie să facă, însă naotech a fost cel care l-a convins, un exemplu în acest sens fiind chiar bitcoinul care a ajuns miercuri la un record istoric.

Dan Negru și-a dat și un termen limită. Mai exact, acesta susține că vrea să finalizeze experimentul până la Revelion pentru a vedea cât pierde și cât câștigă, iar urmăritorii săi vor vedea rezultatul. Dan Negru a investit 100 de dolari pentru început.

„Sunt cripto-sceptic pentru ca nu înțeleg jocul. Dar zilele astea, o criptomoneda , neotech si-a pus capul cu mine să mă convingă.

„Ia cripto neotech de 100 de euro și in trei luni îți dublezi banii”.  Apoi, tu decizi dacă rămâi sau nu cripto-sceptic. 2 dolari valora Bitcoinul in 2009.  Dacă luam atunci, azi cumpăram Pro-ul 😂

Le-am spus ălora de la Neotech că vreau sa fac experimentul la vedere, aici. Cât pierd, cât castig ? Mi-am dat și un termen limita: Revelionul meu. Coco Channel spunea ca sunt oameni care au bani și oameni care sunt bogați. Îmi plac ambele tabere … La cât ajunge o investite de 100 de dolari in criptomonede, până la Revelionul meu?

Experimentul e la vedere”, a scris Dan Negru.

Cine l-a convins pe Dan Negru să investească

De menționat este faptul că NeoTech, cel care l-a convins pe Dan Negru să accepte această provocare este un nou start-up românesc în domeniul criptomonedelor. Acesta a fost lansat la sfârșitul săptămânii trecute pe piață platforma digitală neotech.finance, prin care oferă acces investitorilor la achiziția monedei virtuale (simbol NEOT) în faza de presales.

Contractul este dezvoltat pe platforma Binance Smart Chain, fiind avute în vedere integrări accelerate cu alte infrastructuri blockchain, prin punți de legătură. În ceea ce privește prețul de pornire, acesta este de 0.25 USD până la data de 10 noiembrie.

Pe de altă parte, din a doua lună, acesta urmează să fie ajustat la 0.50 USD, iar în a treia lună va deveni 0.75 USD, în anticiparea listării avantajoase pe piețele de tranzacționare descentralizată.

CEO NeoTech susține că își dorește să ofere prin noul start-up oportunități pentru investiții smart, atât pentru români cât și pentru alți investitori la nivel mondial.

“Dorim ca prin acest token să oferim oportunități de investiții smart atât pentru români, cât și pentru investitori la nivel mondial. Vorbim, în ultimii ani, din ce în ce mai mult despre digitalizare și orașe inteligente și constatăm o dezvoltare exponențială post-pandemie în acest domeniu. Cu siguranță tehnologia blockchain, aplicată soluțiilor de digitalizare de tip Smart City, va revoluționa modul în care se vor dezvolta orașele noastre.” – a declarat Doru Borșan, CEO NeoTech.