Telefonul integrează modulul dual-SIM, un procesor Dual Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 512 MB și rulează sistemul de operare Android 4.2. Sunny V38 este disponibil pe site-ul E-Boda și în magazinele partenere la prețul recomandat de 399 lei.

”Când mă gândesc la Sunny V38, mă aștept să-l văd în parcurile de skateri sau în curtea școlii, în mâinile tinerilor. Această categorie de utilizatori folosește smartphone-ul, în principal, pentru apeluri voce, sms, navigare pe Internet, rețele sociale, aplicații de chat,e-mail, jocuri și muzică, iar Sunny V38 a fost făcut pentru a ține pasul cu stilul lor de viață dinamic”, declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. ”În același timp, îl văd ca pe un smartphone pe care îl poți achiziționa pentru a-l dărui unei persoane dragi”, adaugă Alexandru Drăgoiu.

Sunny V38 integrează modulul dual-SIM, oferind avantaje atât utilizatorilor care au două numere de telefon active, cât și celor cu un singur număr. Pentru utilizatorii cu două numere, modulul dual-SIM îi scutește de grija a purta două dispozitive mobile. Utilizatorii cu un singur număr activ, pot folosi cel ce-al doilea slot pentru o cartelă pre-pay de date mobile.

Sunny V38 este disponibil pe www.e-boda.ro și în magazinele partenere, în două variante de culoare, la prețul recomandat de 399 lei.

Te-ar putea interesa și: