Dan Negru a rămas mască în timpul filmărilor. Celebrul astronaut român Dumitru Prunariu a acceptat provocarea emisiunii ”Tu urmezi!” de la Kanal D și va putea fi urmărit sâmbătă de la ora 20.00.

Apreciatul astronaut i-a spus lui Dan Negru ce aliment total interzis a dus în spațiul comic, dar și alte detalii super picante. Dumitru Prunariu, care este singurul astronaut român, vine sâmbăta aceasta la “Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, difuzat la 20:00, la Kanal D!

Dumitru Prunariu l-a lăsat mască pe Dan Negru

O sursă inepuizabilă de povești extraordinare, Dumitru Prunariu va oferi detalii inedite despre călătoria sa în spațiul cosmic. Acesta povestește cum a reușit să strecoare o legătură de ceapă în naveta spațială, complice fiindu-i chiar doctorul care îl însoțea la rampa de lansare.

Dumitru Prunariu susține că doctorul a fost cel care i-a trimis ceapa, pe care acesta a băgat-o ulterior în buzunarul în care își ținea mănușă cosmică. Deși lista obiectelor permise era una foarte strictă, astronautul român a decis să respecte dorința pe care unul dintre colegii săi o avea.

Celebrul astronaut a primit ceapa pe rampa de lansare, înainte de a intra în rachetă, tocmai pentru că acolo nu mai era controlat de nimeni și a evitat orice tip de problemă.

Dumitru Prunariu a plecat în spațiu cu o ceapă în buzunar

„Unul dintre colegii mei chiar voia să mănânce ceapă proaspătă și soția lui mi-a trimis-o prin doctorul care ne însoțea până la rampa de lansare. Am băgat-o în buzunarul în care țineam mănușa cosmică. Am luat-o pe ascuns, nu aveam voie.

Lista obiectelor permise era foarte strictă. De aceea mi-a și fost dată înainte să mă sui în rachetă, pe rampa de lansare; acolo nu ne mai controla nimeni”, povestește amuzat Dumitru Prunariu.

Ce alte lucruri extraordinare va împărtăși Dumitru Prunariu despre unica și inegalabila experiență a zborului din spațiu, dar și cum va face față concurentul căruia îi va adresa întrebări din domeniul care l-a făcut celebru pe singurul astronaut român veți putea afla urmărind ediția de sâmbătă a game show-ului “Tu urmezi!”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D!