Vestea zilei despre Dan Negru. Am intrat în perioada sărbătorilor de iarnă și toată lumea își dorește să îl vadă din nou pe micile ecrane prezentând Revelionul.

Însă după mai mult de două decenii în care a prezentat deja tradiționala emisiune la trecerea dintre ani, la Antena 1, acum s-a axat pe emisiuni de cultură generală.

Dan Negru va petrece Revelionul în America alături de familia sa

Mulți încă vor să îl vadă pe „Regele Audiențelor” prezentând din nou emisiunea maraton care l-a făcut celebru. Prezentatorul TV are însă alte planuri pentru Anul Nou. Mai exact, își va lua familia și va pleca în America.

”Dan s-a săturat să fie bombardat cu mesaje prin care e rugat să revină la TV cu Revelionul. Mai ales în această perioadă… Ce mai, curg mesajele la greu!

Așa că pleacă în America, unde fusul orar îl aruncă la vreo 8-9 ore decalaj și nu va mai avea bătăi de cap”, a dezvăluit un apropiat al vedetei TV, pentru cancan.ro.

Hotărârea lui Dan Negru a renunța la emisiunile de Revelion a supărat foarte mulți oameni. Potrivit sursei citate, acesta a primit și amenințări.

O femeie chiar a spus că dacă nu va reveni asupra deciziei, va comite gestul capital. Însă prezentatorul nu s-a lăsat înduplecat, iar anul trecut, a petrecut Revelionul în India. De acolo, a făcut spectacol pe rețelele de socializare.

I s-a propus să prezinte Revelionul la Sala Palatului

Ani la rând, Dan Negru a prezentat programul nopții dintre ani, la Antena 1. Având ratinguri uriașe ale show-urilor prezentate de el, Negru a primit porecla de ”Regele Revelioanelor”.

După plecarea la Kanal D, el a renunțat genul acesta de apariții în spectacolele difuzate în noaptea dintre ani, în România.

În urmă cu ceva timp, a declarat că i s-a propus să prezinte Revelionul la Sala Palatului din București.

Dan Negru, va prezenta, totuși, o emisiune pentru noaptea dintre ani

Prezentatorul va reveni totuși pe micile ecrane pentru a prezenta Revelionul, însă nu la Kanal D. Cunoscutul om de televiziune a prezentat revelioane timp de 22 de ani, însă anul trecut a luat o pauză.

Acum, „Regele Revelioanelor” a oferit un interviu în care a scos la iveală că va prezenta Revelionul 2024. Totuși, asta nu se va întâmpla la un post de televiziune din România, așa cum s-ar aștepta toți. Mai multe puteți citi aici.