Dan Negru nu mai e „Regele Revelioanelor”

Ani la rând, Dan Negru a prezentat programul nopții dintre ani, la Antena 1. Cu ratinguri uriașe ale show-urilor prezentate de el, Negru a primit și supranumele de ”Regele Revelioanelor”. După plecarea la Kanal D, el a renunțat genul acesta de apariții în spectacolele difuzate în noaptea dintre ani, în România.

Dan Negru a declarat că în urmă cu ceva vreme i s-a propus să prezinte Revelionul la Sala Palatului din București.

„Vremea Revelioanelor TV a cam trecut. Încet-încet e ca în occident și la noi. Publicul are alte distracții în noaptea de Revelion, altele decât ecranele. 25 de ani de Revelioane am prezentat într-o țară care are de totul 100 de ani.

Eu, din sfertul de secol cât are România, un sfert am făcut Revelioane. Mi-au propus să fac Revelionul lui Negru la Sala Palatului. Suma era frumușică. Nu m-am băgat. Uneori nu banii sunt răspunsul în viața”, a spus el.

Și totuși, „Regele” revine

Negru va reveni pe micile ecrane pentru a prezenta Revelionul, însă nu la Kanal D. Cunoscutul om de televiziune a prezentat revelioane timp de 22 de ani, însă anul trecut a luat o pauză.

Acum, „Regele Revelioanelor” a oferit un interviu în care a scos la iveală că va prezenta Revelionul 2024. Totuși, asta nu se va întâmpla la un post de televiziune din România, așa cum s-ar aștepta toți.

Cunoscut și sub porecla de Regele audiențelor, Dan Negru va începe filmările pentru Revelion în Republica Moldova. Emisiunea va fi difuzată la finalul lunii decembrie pe postul Prime TV. Omul de televiziune colaborează de ani buni cu acest post TV.

„Domnul Tatulici mi-a spus un lucru interesant, cândva. Că, din cei 100 de ani, pe care îi are România, eu am prezentat 25 de ani Revelioane. Un sfert de secol. Așa că celălalt sfert trebuie să-l pregătesc foarte bine. Doar că nu cred că Revelioanele TV mai au forță, în România, așa cum era, cândva. De Revelion, pregătim, însă, în Republica Moldova, la Prime TV, unde lucrez de peste 15 ani, programele speciale de Sărbători. Acolo, televiziunea, ca și consum media, încă supraviețuiește”, a spus Dan Negru pentru Playtech.

Prezentatorul TV a mai spus că luna decembrie va fi una plină pentru el. Acesta a precizat că are în program multe evenimente cu românii de peste hotare.

„Am multe evenimente, în fiecare an, cu românii din străinătate. De 1 Decembrie o să ajung în Danemarca, apoi o să ajung în Londra și pe finalul anului probabil ajung în America, la un alt eveniment, de Crăciun”, a mai spus celebrul prezentator TV.