Dan Negru, mesaj dureros despre Stela Popescu

Dan Negru, mesaj despre Stela Popescu. Stela Popescu, cunoscută ca „Doamna Teatrului de Revistă”, a părăsit această lume la vârsta de 81 de ani, lăsând în urmă o carieră strălucitoare și amintiri durabile.

Înainte de moartea sa pe 23 noiembrie 2017, actrița i-a transmis un mesaj emoționant lui Dan Negru. La vremea aceea, omul de televiziune prezenta emisiunea „Ghicește vârsta”, de la Antena 1.

Dezvăluirea a fost făcută recent de Dan Negru într-o postare pe rețelele sociale, în care a mărturisit că a descoperit mesajul abia după decesul Stela Popescu.

Pe Facebook, el spune: „Am filmat cu Stela Popescu cu câteva ore înaintea morții ei dintr-o zi ca asta de 23 noiembrie. Atunci, după filmare, mi-a transmis mesajul ăsta. Nu știam de el și l-am văzut abia după ce am aflat că a murit…. Poate că-n viitor oamenii vor călători în trecut și o vor descoperi”.

Stela Popescu l-a apreciat pe Dan Negru

Stela Popescu a fost un oaspete frecvent în emisiunile lui Dan Negru, iar aprecierea și admirația sa pentru prezentator au fost evidente

„Eu lui Dan îi urez succes, l-am admirat dintotdeauna. Îmi place că ne trezește din somn și începe să strige de parcă nu mai poți face nimic, stai sluj în fața lui.

Are succes, să aibă succes în continuare și să arate la fel de bine, că e foarte important pentru genul de emisiuni pe care le are el, e foarte important să aibă acest aer juvenil, așa, și pe deasupra, foarte inteligent”, era mesajul Stelei Popescu, cel la care face referire Dan Negru.

Vezi aici mesajul postat de Dan Negru.

stela popescu
SURSA FOTO: Dreamstime

Cine a fost Stela Popescu?

Stela Popescu, născută pe 21 decembrie 1935, a fost una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe ale scenei românești. Timp de peste 50 de ani, ea a adus bucurie și râs publicului prin talentul și carisma sa remarcabile.

După absolvirea Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, Stela Popescu și-a început cariera la Teatrul din Brașov. Acolo a demonstrat încă de la începutul anilor ’60 că este o prezență scenica de excepție.

În perioada 1963-1969, a strălucit pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, demonstrându-și abilitățile actoricești și capacitatea de a stârni râsul publicului.

Colaborarea sa cu Teatrul de Comedie și Radiodifuziunea Română, începând din 1963 și până în 2017, a consolidat prestigiul și popularitatea Stelei Popescu în peisajul cultural românesc.

Revenirea sa la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” în 1993 a marcat un nou capitol în cariera sa. Aici și-a dedicat pasiunea pentru teatru până în ultimele zile ale vieții.

Un moment de referință în cariera sa a fost parteneriatul cu Ștefan Bănică Senior, alături de care a scris istorie în lumea spectacolului românesc timp de opt ani, între 1971 și 1979. Mai târziu, a format un cuplu artistic de neuitat cu Alexandru Arșinel, cucerind inimile publicului.

Cu o filmografie diversificată, Stela Popescu a lăsat amprenta sa în producții memorabile precum:

  • „Alo?… Ați greșit numărul!”
  • „Nea Mărin miliardar”
  • „Ana și «hoțul»”

Moartea sa în 2017 a însemnat pierderea unei personalități luminoase pentru lumea artistică românească.