Scandal total în Parlaent în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură. Liberalul Florin Roman a lansat un tir direct de acuzații. Roman le-a transmis că nu mai au nicio șansă să ajungă la putere.

Pesediștii, trimiși la pușcărie

Pesediștii au fost trimiși de Florin Roman la pușcărie, după Liviu Dragnea. “Ați legalizat traseismul a 500 de primari. Din beție te mai trezești, dar din prostie nu. Ei nu știau nici atunci ce e cu stânga și ce e cu dreapta. Cine a stat 5 ani la ruși, nu poate gândi ca Bush. Vă mai spun un lucru. Tic-tac. Noi la putere și voi în Opoziție. Mai mergeți cu Dragnea până la capăt? Lașilor! La revedere, în Opoziție cu voi”, a tunat Roman.

Liberalul nu s-a oprit aici. L-a umilit din nou pe Liviu Dragnea. “Cred că se zvârcolește Dragnea în celula lui de la Rahova când se uită la voi! Să vă audă rosting atât de des Comisia de la Veneția, cred că i se face rău, trebuie să cheme SMURD-ul. Când vorbiți de Comisia de la Veneția este ca și cum ar vorbi dracul de tămâie!Ați schmbat reglile în timp jocului În 2014 prin OUG 55 ați legalizat traseismul a 500 de primari în 45 de zile. Vă mulțumesc pentru aplauze și susținere. Domnilor colegi de la PSD vă mai spun un singur lucru. E rândul nostru la putere”, a declarat Florin Roman.