Liviu Dragnea a primit o veste nesperată la pușcărie. Klaus Iohannis a decis să o numească pe Andreea Păstârnac ambasador al României în Belgia. Decretul a fost semnat vineri iar știrea poate nu ar fi trecut neobservată dacă informațiile despre Andreea Păstârnac ar fi fost necunoscute.

Aceasta este însă consilier se stat al premierului Viorica Dăncilă și fost ministru al Românilor de Pretutindeni. Potrivit unor surse guvernamentale citate de G4 Media, Andreea Păstârnac a fost unul dintre oamenii apropiați de fostul lider PSD, fiind trimisă la Palatul Victoria ca unul dintre instrumentele de control ale lui Liviu Dragnea asupra Vioricăi Dăncilă.

Ea a jucat un rol cheie și în scandalul mutării ambasadei României în israel de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit unor surse diplomatice citate anul trecut de Adevărul. În calitate de fost ambasador la Tel Aviv și de fidelă a lui Liviu Dragnea, Păstârnac a fost unul dintre negociatorii importanți ai vizitei în tandem a lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă în Israel în 2018.

Distribuiți știrea:
Facebook Twitter WhatsApp

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook

Lasă-ne un comentariu legat de această știre printr-un mail la adresa [email protected] și, dacă este cazul, îți răspundem la el în cel mai scurt timp posibil. Încurajăm comentariile argumentate, la obiect, fără injurii sau jigniri, iar cele mai bune dintre ele ar putea ajunge să fie chiar publicate pe site-ul capital.ro.