Dragnea jubilează de bucurie în pușcărie! Iohannis a luat decizia (SURSE)

Dragnea jubilează de bucurie în pușcărie! Iohannis a luat decizia (SURSE)
Liviu Dragnea jubilează la Rahova. După ce unul dintre protestatarii care îi faceau zile fripte a anunțat că pleacă din țară, acum Iohannis i-a făcut un cadou nesperat.

Liviu Dragnea a primit o veste nesperată la pușcărie. Klaus Iohannis a decis să o numească pe Andreea Păstârnac ambasador al României în Belgia. Decretul a fost semnat vineri iar știrea poate nu ar fi trecut neobservată dacă informațiile despre Andreea Păstârnac ar fi fost necunoscute.

Aceasta este însă consilier se stat al premierului Viorica Dăncilă și fost ministru al Românilor de Pretutindeni. Potrivit unor surse guvernamentale citate de G4 Media, Andreea Păstârnac a fost unul dintre oamenii apropiați de fostul lider PSD, fiind trimisă la Palatul Victoria ca unul dintre instrumentele de control ale lui Liviu Dragnea asupra Vioricăi Dăncilă.

Ea a jucat un rol cheie și în scandalul mutării ambasadei României în israel de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit unor surse diplomatice citate anul trecut de Adevărul. În calitate de fost ambasador la Tel Aviv și de fidelă a lui Liviu Dragnea, Păstârnac a fost unul dintre negociatorii importanți ai vizitei în tandem a lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă în Israel în 2018.

Informaţiile publicate de capital.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook