Liviu Dragnea a primit o veste nesperată la pușcărie. Klaus Iohannis a decis să o numească pe Andreea Păstârnac ambasador al României în Belgia. Decretul a fost semnat vineri iar știrea poate nu ar fi trecut neobservată dacă informațiile despre Andreea Păstârnac ar fi fost necunoscute.

Aceasta este însă consilier se stat al premierului Viorica Dăncilă și fost ministru al Românilor de Pretutindeni. Potrivit unor surse guvernamentale citate de G4 Media, Andreea Păstârnac a fost unul dintre oamenii apropiați de fostul lider PSD, fiind trimisă la Palatul Victoria ca unul dintre instrumentele de control ale lui Liviu Dragnea asupra Vioricăi Dăncilă.

Ea a jucat un rol cheie și în scandalul mutării ambasadei României în israel de la Tel Aviv la Ierusalim, potrivit unor surse diplomatice citate anul trecut de Adevărul. În calitate de fost ambasador la Tel Aviv și de fidelă a lui Liviu Dragnea, Păstârnac a fost unul dintre negociatorii importanți ai vizitei în tandem a lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă în Israel în 2018.


Te-ar putea interesa și:2 comentarii

  1. #1

    Ii dorim multi ani fericiti, in spatele gratiilor si…..din partea mea nu are decat sa jubileze cat vrea, atata timp cat va ramane acolo.

  2. Bai ARNICI POGONICI iar te bagi în seama? Ai spus oamenilor de minti ca ai facultate? Penibil mai esti!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.