Cartea cu realizări ale guvernului este doar una din măsurile prin care PSD încearcă să comunice eficient. O altă măsură este reactivarea paginii oficiale de Facebook a partidului, în care sunt postate mai multe promisiuni îndeplinite din programul de guvernare, precum creșterea salariului minim.

De asemenea, nu trebuie trecut cu vederea faptul că PSD începe să comunice folosind un nou slogan. Dacă în 2016, acesta a fost „Îndrăznește să crezi”, iată că în prezent comunicarea social-democraților se sprijină pe sloganul „România merge înainte”:

Însă, după cum a fost demonstrat în mai multe cazuri în trecut, mediul online este, într-o măsură importantă, ostilă PSD. Nu a trecut mult până să apară și primele comentarii negative la această postare, pe care le redăm mai jos:

 

O altă postare face referire la creșterea salariilor din Sănătate, însă nici de această dată internauții nu par să fi fost mulțumiți de cele comunicate de social-democrați.

 

Rămâne de văzut dacă de această dată, pagina de Facebook oficială a PSD va rămâne online pentru mai multă vreme, sau dacă administratorii ei vor apela din nou la soluția suspendării ei, din cauza valului de comentarii negative.