Radu Banciu a lansat un atac devastator la adresa lui lui Adrian Severin care i-a criticat pe cei care au salutat decizia Guvernului SUA de interzice accesul în țară a lui Liviu Dragnea și a familiei sale. Jurnalistul a amintit de poziția pe care a afișat-o în trecut liderul PSD.

„Din câte știm noi domnul Dragnea vorbea întruna despre România. El era președintele românilor, el era cel care gândea românește, cel care îi scotea pe străini din țară. El așa și-a făcut bruma aia de capital în jurul lui cu românisme din asta infantile.

Deci îl avertizez pe domnul Severin să nu încurce borcanele că noi avem ținere de minte. Domnul Dragnea tocmai despre România vorbea. Cum să fie o nenorocire faptul că familia domnului Dragnea a fost expulzată, evident definitiv, din Statele Unite”, a spus Banciu, la B1 TV.

În opinia sa, acum și cei din SUA au aflat cine este Liviu Dragnea. „Sau probabil știau de mult și au găsit un motiv și un moment să îl scoată definitiv de pe scena internațională. Dar unde e nenorocirea că aici iarăși ajungem la demonstațiile matematice ca atunci în cazul politicienilor care vorbeau despre medicina românească de înaltă clasă dar imediat mergeau să se doftoricească în străinătate”, a punctat Radu Banciu.