Liviu Dragnea urma să fie mutat de la Spitalul Penitenciar Jilava, unde se află internat pentru că s-a infectat cu noul coronavirus, înapoi la Penitenciarul Rahova, după expirarea celor 14 zile în care trebuia să stea internat. Se pare însă că autoritățile au decis cu totul și cu totul altceva.

Mai exact, se pare că liderul PSD s-a plâns atât la iubita sa, Irina Tănase, cât și la avocata sa, Flavia Teodosiu cu privire la faptul că cei din penitenciar i-ar fi spus că va fi mutat la Ploiești sau Timișoara.

În acest context, avocata sa a transmis un mesaj dur. Potrivit acesteia, în cazul în care Liviu Dragnea nu se va întoarce la Rahova, ea va depune plângere penală împotriva celor din conducerea penitenciarelor. De asemenea, ea a mai amintit și de perioada dificilă din timpul verii, atunci când Dragnea a fost izolat și nu a mai avut voie să muncească.

”A fost izolat din 29 iunie, când i s-a interzis să muncească. Până pe 2 noiembrie, când m-am plâns ANP că nu pune în aplicare o decizie judecătorească din 15 septembrie, el a stat în cameră. Am atacat la instanța de contencios administrativ un text care este prevăzut că este interzis să scoți la muncă un om care este sancționat.

Vom depune plângeri penale împotriva tuturor care încalcă legea.”, a spus Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea s-a plâns și la Irina

Nu numai avocata lui Liviu Dragnea a auzit plângerile fostului lider al PSD. Acesta s-a plâns și la iubita sa, din spatele gratiilor. Irina Tănase a vorbit și ea la România Tv despre momentele trăite de logodnicul ei în închisoare, dar și despre faptul că există discuții privind mutarea acestuia de la Rahova, la Ploiești sau Timișoara.

Mesajul Irinei Tănase este, de fapt, un mesaj transmis de Liviu Dragnea, prin intermediul logodnicei sale. Se pare că în ultimele luni, fostul lider al  PSD a trăit momente inimaginabile, iar situația ar putea deveni și mai gravă.

„Am să vă transmit un mesaj din partea lui. A spus că este sătul de cât l-au chinuit în ultimele luni şi de cât şi-au bătut joc de viaţa şi de sănătatea lui şi că dacă vor decide mutarea lui la unul dintre aceste penitenciare cu încălcarea legii, el va intra în refuz de hrană”, a povestit Irina Tănase.