Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, este îngrijoartă pentru starea de sănătate a lui Liviu Dragnea despre care spune că ar putea fi transportat la Timişoara sau la Ploiești. Din ultimele informații, Liviu Dragnea ar fi trecut de cele 14 zile după ce s-a infectat cu COVID-19 și, teoretic, ar putea să se întoarcă în penitenciarul din care a plecat.

Familia fostului lider PSD se teme că viața lui Dragnea ar putea fi în pericol în perioada următoare, după ce au primit mai multe mesaje controversate. După cele 14 zile, procedura spune că ar trebui testat din nou, numai că există o problemă: dacă testul va ieși din nou pozitiv, pentru că sunt șanse, Liviu Dragnea va fi transferat fie la penitenciarul din Ploiești, fie la cel din Timișoara.

Irina Tănase a făcut declaraţii în exclusivitate pentru Antena 3 cu privire la starea de sănătate a fostului preşedinte al PSD.

Care este starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

„Starea lui este bună, mai are o zi de carantină, mâine ar trebui să fie mutat înapoi la Rahova. Dar, se pare că va fi mutat la Ploiești sau la Timișoara. Explicația este că și dacă ar fi în libertate ar trebui să poarte mască timp de 10 zile. El le-a spus că mutarea la un alt penitenciar doar pentru că afară se poartă mască nu este valabilă.

Ei i-au spus să mai facă un test, azi sau mâine, pe care să îl plătească el, iar dacă iese pozitiv să fie mutat la Ploiești sau Timișoara. Este un haos, este ceva făcut pe repede înainte, împotriva lui. Tot el a plătit și testele de până acum. Mă îngrijorează foarte tare pentru că am primit mesaje, în ultimele zile, de la persoane publice, să fim foarte atenți în ce spital îl duc și ce medicamente i se dau.

Ne pregătim să depunem plângeri penale”, a declarat Irina Tănase la Antena 3.