Liviu Dragnea se va prezenta astăzi în fața magistraților. Fostul lider PSD vrea să ceară ridicarea sechestrului în dosarul vizitei în Statele Unite. Amintim faptul că pe data de 17 mai, Dragnea a fost trimis în judecată, pentru trafic de influenţă.

În ceea ce privește acuzațiile aduse, procurorii DNA susțn că Liviu Dragnea  a primit foloase necuvenite pentru el şi pentru partid de 400.000 de dolari. Mai exact, banii ar fi acoperit vizita pe care a făcut-o în SUA în ianuarie 2017 pentru ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, care câştigase alegerile prezidenţiale.

În același timp, fostul lider al PSD mai are și un dosar penal. Surse politice au declarat pentru Antena 3 că procurorii DNA îi pregătesc un nou dosar acestuia, în care este cercetat pentru vacanțele exotice alături de Irina și alți prieteni.

Liviu Dragnea, implicat într-un nou dosar 

Mai exact, după ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea a devenit cercetat din nou pentru vacanțele exotice pe care le-a petrecut alături de cei apropiați, în contextul în care procurorii sunt de părere că acesta ar fi folist banii statului pentru sejururile de lux pe care le-a ales.

Amintim faptul că Liviu Dragnea este liber de nici măcar două luni de zile, iar acesta riscă să fie al treilea dosar cu care se va confrunta. Surse din PSD au declarat la rândul lor pentru Antena 3 că DNA a solicitat informații cu privire la mai multe vizite efectuate de Liviu Dragnea în destinații exotice, precum Maldive, Republica Dominicana sau Seychelles.

Mai exact, în momentul în care se afla la conducerea ostul președinte Partidului Social Democrat, Dragnea ar fi mers, împreună cu Irina Tănase, o prietena de-a iubitei sale si alți oameni care nu fac parte din partid, în deplasări externe plătite din banii PSD.

În acest context, DNA a întrebat actuala conducere a PSD dacă partidul a organizat evenimente politice sau care a fost scopul acelor deplasări, spun sursele citate.