Marcel Ciolacu a fost întrebat luni dacă are informații potrivit cărora, fostul lider al psd Liviu Dragnea ar putea să îşi facă propriul partid. În acest context, el a declarat că a existat într-adevăr o discuție între colegi referitoare la această posibilitate.

„A fost o discuţie între colegi că ar exista această posibilitate”, a declarat Marcel Ciolacu după ce a fost întrebat dacă are informaţii că Liviu Dragnea vrea să îşi înfiinţeze propriul partid.

Pe de altă parte, liderul PSD a exclus posibilitatea ca Liviu Dragnea să coopteze social-democraţi din filialele formaţiunii, în cazul în care și-ar face într-adevăr un nou partid.

Amintim faptul că în urmă cu o săptămână, omul apropiat al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, i-a transmis un mesaj dur lui Marcel Ciolacu. Într-o postare pe pagine personală de facebook, acesta susținea că social democrații nu îl vor urma, iar în curând, acesta ar putea să fie dat afară din funcția de lider de partid.

Codrin Ștefănescu, mesaj pentru Ciolacu

Totodată, în postare respectivă, Codrin Ștefănescu îi recomanda lui Ciolacu să meargă direct la Liviu Dragnea pentru a-și cere scuze, iar în acest mod, liderul PSD ar avea o șansă să fie ”salvat din nou”.

”Mesaj pentru Marcel! Nu te mai duce la tv sā debitezi toate prostiile! Pe care ți le dau șefii tăi din pădure să le citești! Cā se enerveazā toatā suflarea omeneascā! Te bâlbâi, te fâstâcești ca o mironosițā și faci declarații infantile de care râd și proprii noștri membri de partid! Aia cu românii care vor ieși cu furcile in stradā, e de un penibil total!

Sā presupunem prin absurd cā totuși cā vor ieși. Pe cine sā urmeze, pe tine? Șeful opoziției, cu atitudine de melc, vizibil slujitor credincios al Cotroceniului și fricos până-n măduva oaselor? Nu, Marcel, nu te vor urma! Pentru cā tu și mica gașcā de securici, care ați pus mâna pe partid întâmplător, reprezentați tot ceea ce votanții PSD disprețuiesc mai mult. Prefăcătorie, lașitate și trādare! Îți scriu aceste rânduri și pentru cā am auzit un zvon.

Cicā șefii tāi, în fața cărora te umilești constant, s-au cam plictisit de prestația ta. Te vor înlocuit cu un apropiat amic, chiar mai nasol decât tine! Și-ți pregătesc ceva de-o sā amuțești total. Ceva atât de rușinos, atât de urât, încât, prin tine, vor arunca în aer tot partidul! Îți dau un sfat: du-te urgent la Liviu, cazi în genunchi, cere-ți iertare pentru tot! Poate i se face iarăși milā și te salvează din nou!”, a scris Codrin Ștefănescu.