Liviu Dragnea se află încarcerat la Rahova dar numele său continuă încă să se facă auzit. A fost cazul sâmbătă, unde Congresul PSD i-a provocat pe toți adversarii săi politici să amintească de era Dragnea.

Tot în acest weekend, însă, fostul lider PSD a aflat și o veste bună.

Fiul său, Valentin, a fost naș pentru doi prieteni din județul Teleorman. Este vorba despre unul dintre frații Codrea. Nunta s-a anunțat a fi una de proporții, cu peste o mie de invitați.

Potrivit liberinteleorman.ro, evenimentul, anunțat ca unul extraordinar pentru Turnu Măgurele, ar fi aduce laolaltă foarte multe persoane, din categorii sociale diferite. Sursa citată a susținut că nunta ar fi fără dar și că au fost invitați aproape toți oamenii din oraș. Unul dintre invitați a susținut că la nuntă au primit invitație până și paznicii din Turnu Măgurele.

La evenimentul grandios vor cânta Adrian Minune, Laura Vass, Nicu Paleru, Viorica și Ioniță de la Clejani, Alex Kojo și formația Kana Jambe și trupa Amadeus

Trebuie amintit că prietenia dintre fiul lui Dragnea și frații Codrea este una de notorietate, presa scriind nenumărate articole pe acest subiect.