Liviu Dragnea este cu siguranță șocat după ce a aflat ce s-a întâmplat chiar la el acasă. Mai exact în Teleorman și mai precis după alegeri. Un bărbat a aşezat în faţa sediului PSD din Roşiorii de Vede un coşciug, o cruce şi lumânări. Acest lucru care nu reprezintă o noutate pentru locuitori, după cum a precizat, pentru Agerpres, Valerică Cârciumaru, preşedintele social-democrat al organizaţiei locale şi primar al municipiului.

„Nu e o noutate, nu ne surprinde cu nimic. Încă din mandatul trecut făcea lucruri de genul ăsta, cu sicrie pe maşină, cu o remorcă pe care afişa tot felul de mesaje şi pe care a adus-o în faţa primăriei, la Poliţia Municipală, la Judecătorie. Şi acum, în toată perioada campaniei electorale, se ţinea după noi cu tot felul de mesaje. Are un comportament din ăsta, mai…”, a declarat Cârciumaru.

Chiar dacă s-au depus sesizări în acest sens, primarul a explicat că legislaţia este prea blândă. „Din păcate, legislaţia nu prea poate să-l pună să răspundă pentru faptele lui. Sesizări am mai făcut, deşi ne-am cam plictisit văzând că tot facem sesizări şi le facem degeaba”, a spus primarul.

Bărbatul a fost sancţionat în mai multe rânduri, însă amenzile au rămas neplătite.

„Are sancţiuni multe (…) şi n-a plătit mai nimic până acum. Are amenzi şi de la Poliţia Locală şi de la Poliţia Municipală pentru tulburarea liniştii publice, pentru afişaj în locuri nepermise şi altele. E o persoană nemulţumită de toată lumea”, a adăugat Valerică Cârciumaru.

Potrivit edilului, persoana respectivă „are o problemă cu PSD-ul”, iar după incidentul de luni a fost sesizată Poliţia Locală, care „i-a dat o amendă, ca multe altele pe care nu le plăteşte”. Acesta a precizat că bărbatul în cauză „are amenzi cumulate în valoare de 18.000 de lei”.