Printre persoanele chemate la declarații se numără fostul vicepremier Vasile Dâncu dar și mai mulți administratori ai companiei Tel Drum.

Astfel, administratorii Tel Drum trebuie să explice cum reușea Liviu Dragnea să folosească intens perimetrul insulei, chiar și pentru aterizarea elicopterului cu care ajungea la locație.

De asemenea, persoanele citate de judecător trebuie să explice dacă există cu adevărat o legătură între fostul lider al PSD și  compania Tel Drum, potrivit stiripesurse.ro.

Cum a ajuns Dragnea pe insula Belina?

Șirul întrebărilor nu se sfârșește aici. Aceștia trebuie să ofere o explicație în legătură cu modul în care compania a ajuns să aibă proprietăți pe insula Belina și în general cum s-a făcut trecerea regiunii din administrarea de către Apele Române în administrarea de către Consiliul Județean Teleorman.

În ceea ce privește chemarea fostul vicepremier, Vasile Dâncu acesta ar urma să dea declarații în 24 martie, iar primii martori de la Tel Drum vor fi chemați în 7 aprilie.

Până în prezent, în dosar au mai dat declarații doar gardienii insulei, de la firma tocmită pentru a nu lăsa persoanele care nu au legătură cu Tel Drum să intre în perimetru, dar și doi piloți de elicopter care îl aduceau pe Liviu Dragnea la locație.