Contractul a fost încheiat cu Primăria Turnu Măgurele, care ar fi semnat în acest sens un contract cu o firmă cu sediul în comuna Lița, comună unde are sediul și compania Teldrum, potrivit liberinteleorman.ro

Contractul cu Hotelul Turris nu este pus la dispoziția publicului larg. În mod normal, o noapte la Turris costa 150 de lei dar în momentul de față contractul încheiat de Primăria Turnu Măgurele cu firma familiei Dragnea stabilește că tariful pe cazare este de 230 lei, la care se adaugă 70 lei pe zi/masă pentru cei aflați în carantină, conform sursei menționate.

Care este capacitatea hotelului

Hotelul familiei Dragnea a devenit centru de carantină pe data de 5 aprilie și are capacitatea de a caza 130 de persoane venite din zonele roșii.

Conform celor spune de Stelian Cristea, directorul executiv al Directiei de Sanatate Publica Teleorman,  în acest moment primăria din Turnu Măgurele a încheiat un contract cu hotelul familiei Dragnea, dar spune că suma în schimbul căreia operatorul economic îi va caza pe românii întorși din străinătate nu a fost comunicată încă public.