Dragisa Gudelj, salvat de defibrilator

Dragișa Gudelj de la Cordoba a avut o nouă cădere pe teren în timpul unui meci. Norocul a făcut ca defibrilatorul să-i salveze viața.

Fundașul a suferit un stop cardiac în timpul unei partide în luna martie și acum s-a prăbușit din nou în prima repriză a meciului cu Melilla din liga a treia spaniolă, conform informațiilor furnizate de AP.

Clubul Cordoba a confirmat că Gudelj, în vârstă de 26 de ani, se simte bine și este supus unor investigații la un spital din Melilla. Un videoclip al incidentului este disponibil pentru vizionare.

Unii jucători s-au îndreptat rapid spre ambulanța aflată lângă teren, iar medicii au sosit cu o targă. Cu toate acestea, Gudelj a reușit să iasă pe picioare de pe teren înainte de a fi înlocuit și transportat la spital.

Conform informațiilor de la Diario Cordoba, jucătorul nu și-a pierdut cunoștința. Defibrilatorul pe care îl avea la el i-a salvat viața.

În luna martie, meciul dintre Cordoba și Racing Ferrol a fost abandonat în prima repriză, după ce Gudelj s-a prăbușit și a fost transportat la spital cu o ambulanță.

Dragișa Gudelj este fratele mijlocașului sârb Nemanja Gudelj, care evoluează la echipa spaniolă de primă ligă, Sevilla.

Raphael Dwamena și-a pierdut viața pe terenul de fotbal

În noiembrie, în Albania, la meciul dintre Egnatia și Partizan, Raphael Dwamena și-a pierdut viața la doar 28 de ani.

În minutul 24 al partidei, la scorul de 1-1, fotbalistul din Ghana și-a pierdut cunoștința și a căzut lat pe teren.

Medicii au intervenit imediat pentru a îl salva și l-au transportat de urgență la spital. În ciuda ajutorului rapid, fotbalistul nu a reușit să supraviețuiască. S-a stins din viață la vârsta de 28 de ani, anunță presa din Albania. În minutul 24 al partidei, la scorul de 1-1, fotbalistul din Ghana și-a pierdut cunoștința și a căzut lat pe teren.

Medicii au intervenit imediat pentru a îl salva și l-au transportat de urgență la spital. În ciuda ajutorului rapid, fotbalistul nu a reușit să supraviețuiască Conform celor de la panorama.com, Egnatia știa de problemele la inimă ale lui Raphael Dwamena, însă clubul și-a dat acordul ca fotbalistul să joace ”pe semnătură”.

Dwamena a ajuns în Albania la începutul acestui an și s-a impus imediat în primul 11. În plus, acesta devenise și căpitanul echipei.