Finaliștii MIXX Awards Europe au oportunitatea de a fi recunoscuți la nivel internațional în industria de marketing pentru contribuția pe care au făcut-o în domeniul digital și interactive. Campaniile premiate vor fi promovate și prezentate ca studii de bună practică, pentru a inspira alte companii în ceea ce privește abordarea și tehnicile potrivite pentru a dezvolta o campanie de marketing digital, precum și de a fi în rând cu trendurile din acest domeniu.

V8 Interactive a fost nominalizată la categoria Video Advertising pentru campania Give Beautifully realizată pentru Stella Artois, campanie laureata si in cadrul IAB MIXX Awards Romania in anul 2016 – mai multe detalii aici. First Content Studio a câștigat marele premiu la IAB MIXX Awards România 2016 în categoria Best Content Marketing Project și a fost nominalizată la IAB MIXX Awards Europe în aceeași categorie pentru campania Eu sunt 12 realizată pentru Bergenbier – mai multe detalii aici.

Înscrierea în cadrul IAB MIXX Awards Europe face parte din pachetul de beneficii pe care îl au agențiile din România ce sunt premiate la etapa locală a competiției.  Agențiile vor fi evaluate de un juriu format din marketeri, executivi din agenții de digital dar și consultanți independenți sunt pregătiți să evalueze și să premieze inovația, creativitatea și eficiența campaniilor de marketing online autohtone desfășurate în perioada mai 2016 – aprilie 2017.

Anul acesta, in concursul national au fost validate inscrierile a 12 agentii (atat digitale cat si media, independente sau parte a grupurilor internationale). Cele mai disputate categorii sunt: Best Content Marketing Project, Best Digital PR Campaign, Most Experimental & Innovative si Best Interactive Experience – evidentiind astfel si evolutia industriei de publicitate online. Gala IAB MIXX Awards va avea loc pe 15 iunie, sub forma unui eveniment special găzduit în cadrul ICEEFest, cel mai mare festival de internet și new media din Europa Centrală și de Est.