Fundaţia ENEL CUORE a donat o sumă extraordinară pentru lucrările de renovare a Spitalului Marie Curie.
O donaţie ce însumează mai bine de 30% din valoarea întregii campanii întreprinsă de Fundaţia Scheherazade în favoarea acestui Spital.

Directorul General Executiv al Enel, Fulvio Conti, a anunţat importanta donaţie de 500.000 de euro în cadrul evenimentului de pe 5 iunie de la Spital Marie Curie. Sprijinul oferit de Fundaţia Enel Cuore va contribui la încheierea cu succes a uneia dintre cele mai importante campanii umanitare desfăşurate în România.

Datorită acestei acestei acţiuni, in cadrul celui mai mare spital de copii din România, unde peste 50.000 de copii din toată ţara primesc îngrijiri medicale în fiecare an, vor putea fi incheiate lucrările de reparaţii şi modernizare a ultimelor două etaje: echipamente sanitare, instalaţii, sisteme electrice şi termice noi.

Ceremonia de înmânare a acestei sume importante a avut loc în timpul evenimentului de pe 5 iunie care s-a desfasurat la Spitalul Marie Curie în prezenţa Primului-Ministru, Călin Popescu-Tăriceanu, a Directorului General Executiv al Enel, Fulvio Conti şi a Preşedintelui Fundaţiei Scheherazade, Wajiha Haris.

“Enel Cuore” este o organizaţie non-profit înfiinţată în 2003, cu scopul de a administra fondurile destinate activităţilor caritabile şi de solidaritate socială în concordanţă cu valorile exprimate în Codul Etic al Enel. Enel Cuore sprijină persoanele dezavantajate, în special copii şi vârstnici, precum şi persoanele bolnave şi cu dizabilităţi. În România, Enel Cuore a desfăşurat numeroase proiecte încă din 2005, susţinând în principal copii fără adăpost, cu dizabilităţi sau bolnavi, precum şi vârstnici din Bucureşti, Prahova, Timişoara şi Constanţa.

Data: 9 iunie 2008

Sursa: Enel Cuore