Un tânăr teribilist, vedetă pe Tik Tok, a murit la doar 19 ani, după o urmărire cu poliţia şi un accident auto spectaculos.

Urmărire ca-n filme cu poliţia pe autostradă. Patru persoane au murit pe loc, în urma accidentului

Tânărul era pasionat de maşini şi avea 2 milioane de urmăritori pe reţeaua de socializare.

Gabriel Salazar, cunoscut pe Tik Tok drept “GabeNotBabe”, se afla duminică la volanul maşinii sale, un Chevrolet Camaro alb, pe o autostradă din statul american Texas. În maşină cu el se mai aflau încă trei persoane.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

În noaptea zilei de duminică, în jurul orei 1:25, ofiţerii de poliţie au încercat să-l tragă pe dreapta pe Gabriel Salazar, însă tânărul a refuzat să oprească maşina, scrie Mirror.co.uk.

A urmat o urmărire ca-n filme, în care oamenii legii au încercat, fără succes, să folosească şi un dispozitiv pentru a-i sparge cauciucurile.

Benzina scursă din rezervor nu le-a dat voie poliţiştilor să stingă repede flăcările

Într-un final, tânărul de 19 ani a pierdut controlul maşinii, care s-a răsturnat, a lovit cu viteză un pom şi a izbucnit imediat în flăcări.

Poliţiştii au încercat să stingă incendiul, însă nu a fost posibil, din cauza rezervorului maşinii, care se spărsese în urma impactului devastator.

Gabriel Salazar şi-a pierdut viaţa pe loc, iar ceilalţi trei pasageri din maşina sa au murit şi ei în urma accidentului.

Departamentul pentru Siguranţă Publică din Texas a demarat o anchetă în urma acestui incident.

Sursă foto: Dreamstime