Doliu imens la Hollywood. Actorul Bruce Kirby, cunoscut pentru rolurile sale din serialele “Columbo” şi “L.A. Law”, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani.

Tragicul anunț a fost făcut chiar de fiul său John Kirby, pe pagina personală de Facebook. Acesta a precizat că tatăl său a murit “liniştit” la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, scrie The Hollywood Reporter, citat de news.ro.

“Am inima frântă dar recunoscătoare pentru toţi anii petrecuţi împreună”, se arată în mesajul postat de John Kirby, fiul actorului Bruce Kirby.

“Dragostea şi devotamentul mamei mele vitrege Roz au fost remarcabile, şi o forţă majoră care l-a ajutat să se menţină în viaţă atât de mult timp”, a mai adăugat acesta.

De menționat este faptul că Bruce Kirby a avut o adevărată carieră de succes. El l-a interpretat pe Geore Kramer în mai multe episoade din serialul “Columbo”. El a avut şi rolul procurorului de district Bruce Rogoff în “L.A. Law”, difuzat între 1986 până în 1994. A mai apărut în “Days of Our Lives”, “Kojak”, “Rick Hunter” sau “Punky Brewster”.

ANYTHING BUT LOVE – Gallery – Shoot Date: February 23, 1989. (Photo by Walt Disney Television via Getty Images Photo Archives/Walt Disney Television via Getty Images)
BRUCE KIRBY

Doliu în lumea filmului

Decesul actorului Bruce Kirby nu este singura veste care a zguduit lumea filmului. În urmă cu câteva zile, actrița  sud-coreeană Song Yoo-jung și vedeta serialului “Make a Wish”, de pe MBC, s-a stins din viaţă, la vârsta de 26 de ani.

Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită. Totuși, unele surse din mass media susțin că aceasta s-ar fi sinucis, transmite independent.co.uk

Regretata vesta a fost confirmată de către reprezentanții săi, de la agenţia Sublime Artist Agency, arată South China Morning Post.

Actriţa sud-coreeană și-a început cariera de model de brand pentru produse cosmetice înainte de a urma actoria. Aceasta a obținut un rol secundar în 2013, în drama romantică „Golden Rainbow”. După aceea, a urmat un rol în „Make Your Wish”, în anul 2014, și apoi o apariție în franciza de lungă durată „School”. Song Yoo-jung a jucat şi în drama „Dear My Name” în 2019.

De menționat este faptul că aceasta a apărut și în videoclipuri muzicale, precum „How Do I”. Piesa fredonată de NIve a fost lansată anul trecut și are aproape patru milioane de vizualizări pe YouTube.