Tragedie fără precedent char de Crăciun după ce părinții celebrei actrițe Alicia Witt au fost găsiți morți în propria casă. De menționat este faptul că Alicia Witt, cea care s-a făcut remarcată în ”Walking Dead” și ”Dune”, este încă în stare de șoc după întreaga întâmplare.

Potrivit presei internaționale, părinții acesteia au fost găsiți morți în cursul zilei de luni, în propria casă. Autoritățile spun că trupurile neînsufletțite ale lui Robert Witt, în vârstă de 87 de ani, și ale lui Diane Witt, în vârstă de 75 de ani, au fost descoperite luni la reședința din Worcester, după ce starul de la Hollywood a cerut unei rude să îi viziteze, după ce nu a mai reușit să ia legătura cu aceștia de mai multe zile.

Odată ajunge se la fața locului, autoritățile au precizat că nu au fost găsite urme de violență pe tupulurile acestora, dar condițiile în care au murit ridică multe semne de întrebare. În acest context, oamenii legii au deschis un dosar de moarte suspectă, adăugând că vor fi efectuate autopsii pentru a descoperi cauzele morții.

Tragedie de Crăciun. O celebră actriță e în doliu

De menționat este faptul că soții Witt locuiau în aceea zonă de zeci de ani și ambii lucrau ca profesori de liceu înainte de pensionare. Pe lângă Alicia, familia Witt mai are un fiu, Ian.

Pe lângă tragedia de celebrei actrițe Alicia Witt, o altă veste a zguduit lumea înainte de Crăciun. Scriitoarea şi jurnalista Joan Didion s-a stins din viață miercuri, pe 23 decembrie, chiar înainte de Crăciun, la vârsta de 87 de ani.

Conform presei internaționale, aceasta a suferea de Parkinson de mulţi ani, iar această boală necruţătoare i-a fost, în cele din urmă, fatală.

Joan Didion a fost un cronicar tranşant al societăţii americane contemporane și un nume important al literaturii. Totodată, ea a fost şi jurnalistă şi eseistă, cunoscută în special pentru lucrări precum „The White Album” (o colecţie de eseuri despre sfârșitul anilor 1960) sau „The Year of Magical Thinking” (o descriere a durerii provocată de decesul soţului ei, John Gregory Dunne).