Doliu uriaș! Un cunoscut manager s-a stins din viață. A lucrat pentru familia Kardashian

Angela Kukawski, un cunoscut manager din Statele Unite ale Americii, s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani, relatează The Hollywood Reporter, care mai scrie că prietenul ei Jason Barker, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de crimă, citând poliția din Los Angeles.

Angela Kukawski era o cunoscută femeie de afaceri care a avut printre clienții săi personalități precum Kanye West, Nicki Minaj și familia Kardashian.

Potrivit presei de peste ocean, Angela Kukawski a fost dată dispărută pe 22 decembrie. Poliția din Los Angeles au găsit cadavrul femeii de afaceri în interiorul mașinii sale, care era parcată pe o stradă din oraș.

Biroul medicului legist din comitatul Ventura a declarat că femeia a fost ucisă, iar Jason Baker, prietenul acesteia, a fost arestat și acuzat de crimă. De asemenea, poliția suspectează că Jason Barker a ucis-o pe Angela Kukawski în locuința sa din Sherman Oaks, apoi i-a pus cadavrul în mașina ei, pe care a condus-o până pe strada Simi Valley și ulterior a fugit.

Angela Kukawski lucra la Boulevard Management din Woodland Hills. Todd C. Bozick, de la Boulevard Management, a declarat pentru publicația Variety că trecerea în neființă a Angelei Kukawski îi întristează pe toți, precizând că aceasta era o persoană bună și minunată.

“Suntem întristați și cu inima frântă de pierderea colegei noastre, Angie Kukawski. A fost o persoană bună și minunată, iar toți cei care au cunoscut-o îi vor simți lipsa. Transmitem cele mai profunde condoleanțe întregii familii și prietenilor lui Angie”,  a declarat Todd C. Bozick.

Angela Kukawski

S-a stins din viață și o celebră actriță

Cunoscuta actriță și activistă April Ashley, numită ”pioniera trans”, s-a stins din viață pe 27 decembrie, la vârsta de 86 de ani, scrie BBC, care a mai notat că aceasta este a doua persoană din Marea Britanie care și-a făcut o operație de schimbare de sex.

În 1960, April Ashley, care atunci era bărbat și se numea George Jamieson, a decis să facă acest pas, devenind a două persoană din Marea Britanie care a devenit femeie în urma unei operații chirurgicale.

După intervenție, actrița a pozat pentru revista Vogue și a apărut alături de Joan Collins în filmul ”Road to Hong Kong”.

Cântărețul Boy George este unul dintre cei care au postat pe contul de Twitter un mesaj de condoleanțe.

„Odihnește-te în pace, April Ashley! O forță a naturii și o mare preoteasă transgender!”, a fost mesajul postat pe Twitter.

April Ashley