Tragedie fără precedent! S-a stins din viață la 83 de ani. Este doliu uriaș

Antreprenorul Calisto Tanzi s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, informează presa italiană. Familia acestuia a deținut clubul de fotbal AC Parma și şi a construit şi imperiul Parmalat, una dintre cele mai cunoscute companii din lume, notează ilsole24ore.com.

Antreprenorul a investit foarte mult în promovarea comercială a mărcilor sale între anii 70 și 80. El s-a folosit de campanii publicitare ieșite din comun la vremea lor și programe de sponsorizare sportivă precum campionii la schi alpin (Gustav Thöni și Ingemar Stenmark) și piloți de Formula 1 (Niki Lauda, Nelson Piquet și Brabham).

În anii 80, antreprenorul Calisto Tanzi cumpăra echipa de fotbal Parmei Calcio, echipă care în mandatul său a avut cele mai mari succese, printre care și câștigarea Cupei Cupelor în 1993.

Imperiul său s-a prăbușit

Cum lucrurile frumoase nu țin o veșnicie, imperiul său a început să se clatine încă din 2003, an în care Parma a decis să îl vândă pe fotbalistul Adrian Mutu la Chelsea Londra pentru suma de 23 de milioane de euro.

În perioada respectivă mai mulți oameni au ajuns la închisoare – directori de top ai companiei cât și patronul. Acesta din urmă a fost în arest la domiciliu din motive de sănătate. La momentul respectiv, informațiile acestea au șocat întreaga Italie.

Ulterior, antreprenorul Calisto Tanzi a trecut prin nenumărate procese care i-au măcinat existența. Jurnaliștii italieni l-au filmat mai mereu într-o stare fizică proastă atunci când se deplasa pentru noile audieri sau pronunțări în procesele în care era vizat.

Doliu uriaș și peste ocean

Angela Kukawski, un cunoscut manager din Statele Unite ale Americii, s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani, relatează The Hollywood Reporter, care mai scrie că prietenul ei Jason Barker, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de crimă, citând poliția din Los Angeles.

Angela Kukawski era o cunoscută femeie de afaceri care a avut printre clienții săi personalități precum Kanye West, Nicki Minaj și familia Kardashian.

Potrivit presei de peste ocean, Angela Kukawski a fost dată dispărută pe 22 decembrie. Poliția din Los Angeles au găsit cadavrul femeii de afaceri în interiorul mașinii sale, care era parcată pe o stradă din oraș.

Biroul medicului legist din comitatul Ventura a declarat că femeia a fost ucisă, iar Jason Baker, prietenul acesteia, a fost arestat și acuzat de crimă. De asemenea, poliția suspectează că Jason Barker a ucis-o pe Angela Kukawski în locuința sa din Sherman Oaks, apoi i-a pus cadavrul în mașina ei, pe care a condus-o până pe strada Simi Valley și ulterior a fugit.

Angela Kukawski lucra la Boulevard Management din Woodland Hills. Todd C. Bozick, de la Boulevard Management, a declarat pentru publicația Variety că trecerea în neființă a Angelei Kukawski îi întristează pe toți, precizând că aceasta era o persoană bună și minunată.