Simona Halep, în stare de șoc! Unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică armenească și un apropiat al familiei Halep, Adrian Uzum, a fost răpus la doar 37 de ani.

Simona Halep a postat un mesaj prin care cerea ajutor pentru prietenul său din Constanța.

„Artistul are nevoie URGENT de ajutorul TUTUROR, cei interesați putând face donații în contul RO91RNCB0614150383520003, deschis pe numele Luiza Uzum, la Banca Comercială Română”, scria în mesajul postat pe Instagram.

Simona Halep, în stare de șoc

Regretata veste a fost anunțat de Denisa Răchită, colegă de trupă a acestuia, printr-un mesaj postat pe Facebook.

„Nu îmi vine să cred….Încă nu conștientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază! Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă…Cine s-ar fi gândit?

Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început…te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui…M-ai creat și m-ai format în asa fel încât să-ți fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat și se pare că mi-ai predat ștafeta…

Nu-i nimic. Îți promit că tot la fel voi fi și mâine și peste ani și ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tau! Am să-ți duc mai departe numele, până în pânzele albe!

Îți promit să te fac mândru și te rog să mă și cerți când mai greșesc, ca până acum! Îți promit și că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă și îl voi crește așa cum m-ai crescut tu pe mine, dorința ta cea mai mare…

Frățiorul meu frumos… sufletul nostru… Omul nostru bun și milos…Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată… ca tine nu se mai naște…”, a scris artista.

Ultimul mesaj postat de către regretatul artist

Într-o postare din 10 februarie, Adrian Uzum susținea că va face tot posibilul pentru a se întoarce acasă.

„Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună…..

Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă”, a scris artistul pe Facebook.

Sursă foto secundară: Facebook