Doliu în România! Echipajele de ajutor au intervenit după ce mai mulți oameni s-au înecat. Nu au putut fi salvați

În cazul primului tânăr, prietenii săi au observat abia după 20 de minute că acesta nu a mai ieșit la suprafață. În urma descoperirii șocante, echipajele de ajutor au fost chemate la fața locului.

Tânărul, în vârstă de doare 21 de ani, era din Drăgășani, județul Vâlcea. S-a dus cu mai mulți prieteni la scăldat într-un lac din comuna Vitomirești. Totuși, prietenii lui au cerut ajutorul autorităților după ce au observat că acesta nu mai iese la suprafață. La scurt timp, pompierii au ajuns la locul respectiv, împreună cu scafandrii și o barcă pneumatică. Regretabil, echipajele medicale nu i-au mai putut salva viața, chiar dacă scafandrii l-au găsit și l-au adus la mal în scurt timp.

Un alt bărbat a fost descoperit fără viață

Un alt bărbat, a cărui identitate este încă necunoscută, a fost găsit fără viață în apele râului Ialomița. Acesta era din Târgoviște și a fost descoperit plutind pe apele Râului Ialomița de un trecător. Persoana respectivă a sunat la urgență pentru a cere ajutorul autorităților.

În scurt timp, militarii l-au scos la mal pe bărbatul decedat, însă acesta nu a mai putut fi salvat. În momentul de față, anchetatorii verifică baza de date pentru a vedea dacă persoana decedată se află în rândul celor dispăruți. De asemenea, trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, la Târgovişte, unde urmează să se stabilească cu exactitate cauza decesului.