Tragedie imensă după ce Bloggeriţa Gabby Petito, supranumită „fiica Americii”, a fost găsită moartă. Aceasta avea doar 22 de ani, iar în prezent moartea sa rămâne un mister.

Potrivit ultimelor informații, cadavrul tinerei a fost găsit în Wyoming, SUA, iar până la sfârșitul lunii august, toate urmele vedetei Instagram, în vârstă de 22 de ani, se pierduseră. Mai exact, bloggerița era a dispărut la sfârșitul lunii august, în timp ce se afla într-o excursie cu iubitul său, Brian Laundrie.

Tragicul anunț a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de către cei de la FBI. Sursele citate au confirmat faptul că trupul găsit corespunde descrierii fetei, iar familia a fost deja informată în legătură cu acest aspect.

„Identificarea criminalistică nu a fost finalizată 100% pentru a confirma că am găsit-o pe Gabby, dar familia ei a fost informată”, au spus cei de la FBI.

În prezent, anchetatorii caută să afle ce s-a întâmplat în acea excursie și l-au luat în vizor pe iubitul tinerei care a dispărut marțea trecută. Potrivit surselor citate, tânărul le spusese părinților că se află în Florida. Astfel, în momentul de față, poliția îl consideră „o persoană de interes în anchetă”, însă nu este acuzat de nicio infracțiune.

Ce spune iubitul bloggeriței 

Amintim faptul că în luna iulie, celebra bloggeriță alături de iubitul ei au plecat într-o excursie care urma să dureze patru luni. Cei doi împărtășeau totul pe conturile de socializare cu urmăritorii lor, însă la data de 1 septembrie, Brian s-a întors singur acasă, în North Port, Florida.

Ulterior, pe data de 11 septembrie, familia fetei, care în prezent locuieşte în New York, a raportat-o ​​dispărută. De menționat este faptul că până în prezent, tânărul de 23 de ani nu le-a oferit anchetatorilor nicio informaţie.

Mai exact, acesta refuză să spună când a văzut-o ultima oară pe iubita sa și totodată nu vrea să spună de ce aceasta a fost lăsată să se întoarcă singură cu camperul.

„Brian refuză să ne spună unde a văzut-o ultima dată pe Gabby sau să ne explice de ce a lăsat-o singură la întoarcere cu camperul”, a declarat familia tinerei. În acest context, rămâne doar ca oamenii legii să găsească noi piste pentru a elucida misterul acestei crime.