Lumea sportului este în doliu. A murit un mare fotbalist. Este vorba de fostul fundaş Sorin Moraru. Acesta a decedat la vârsta de 53 de ani. Cauza a fost un infarct miocardic. Sorin Moraru a decedat în timp ce se afla cu prietenii la o partidă de fotbal. Anunțul a fost făcut, joi, clubul FC Argeş pe pagina sa de Facebook.

”Butelie”, aşa cum îi spuneau colegii de echipă şi prietenii, a debutat în prima divizie ca fundaş la FC Olt. Ulterior, Sorin Moraru a trecut pe la Farul Constanţa unde a fost şi căpitan de echipă. În perioada 1992-1994 a evoluat la FC Argeş sub bagheta antrenorilor Ion Moldovan şi Constantin Stancu.

Sorin Moraru s-a născut pe 20 iunie 1967. El a fost coleg de echipă, printre alţii, cu Bogdan Argeş Vintilă, Vasile Popa, Nelu Ceauşu, regretatul Gabi Amărăzeanu şi Jean Barbu.

Moraru a mai evoluat în cariera sa la Electroputere, Petrolul Ploieşti şi Gloria Bistriţa.

Un alt fotbalist s-a sinucis

Lumea sportului este în stare de șoc după ce un alt fotbalist a murit în urmă cu două zile. Acesta era de la CFR Cluj și a decis să-și pună capăt zilelor. Vestea sinuciderii a fost anunțată chiar pe pagina oficială a reputatului club de fotbal. Este vorba de Sergiu Sebastian Marian, jucător care a evoluat la CFR în perioada 1999-2000. El s-a sinucis. Acesta era în prezent antrenor și a fost găsit în apartamentul lui din Cluj mort la vârstă de doar 43 de ani. Fostul fotbalist s-ar fi spanzuzrat marți dimineață în propria sa locuință.

Clubul CFR Cluj a transmis pe rețele de socializare în mesaj de condoleanțe.

“Drum lin spre stele, Sergiu Marian! Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis pe pagină oficială de Facebook.