UPDATE: Hagi a fost schimbat în minutul 79 al partidei, la scorul de 0-0. În cele din urmă, Rangers s-a împiedicat în fața codașei din Scoția. S-a terminat egal, 1-1, după ce trupa din Glasgow a primit gol în minutul 90+5, scrie digisport.ro.

Hagi Jr. a primit doar nota 5 din partea publicației Glasgow Times, care a remarcat că internaționalul nostru a avut o zi modestă.

”Nu a reușit să construiască de pe urma golului marcat etapa trecută. O zi tăcută pentru atacant, nu a avut impact”, au scris jurnaliștii scoțieni.

Omul meciului a fost declarat portarul celor de la Rangers, Alan McGregor, care a avut intervenții importante de-a lungul partidei.

Formaţia Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi titular, a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Hamilton Academical, într-un meci din etapa a XXVIII-a a campionatului Scoţiei.

Au marcat Easton (Hamilton) ’80 în propria poartă pentru Rangers şi Callachan ’90 pentru gazde.

Ianis Hagi a jucat până în minutul 79.

Glasgow Rangers este lider în clasament, cu 76 de puncte şi fără înfrângeri în acest sezon (24 de victorii, patru remize). Hamilton este pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

În etapa precedentă,Ianis Hagi a marcat golul victoriei echipei Glasgow Rangers în meciul St. Johnstone, scor 1-0, din etapa a XXVII-a a campionatului Scoţiei.