Un devărat șoc a avut loc zilele acestea în lumea fotbalului românesc, după ce un fost jucător important de la CFR Cluj s-a sinucis, marți, în propria casă, la doar 43 de ani.

Sebastian Marian, fost jucător de la CFR Cluj și-a pus capăt zilelor

Sergiu Sebastian Marian, jucător care a evoluat la CFR în perioada 1999-2000, s-a sinucis. Acesta era în prezent antrenor și a fost găsit în apartamentul lui din Cluj mort la vârstă de doar 43 de ani. Fostul fotbalist s-ar fi spanzuzrat marți dimineață în propria sa locuință.

Clubul CFR Cluj a transmis pe rețele de socializare în mesaj de condoleanțe.

“Drum lin spre stele, Sergiu Marian! Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis pe pagină oficială de Facebook.

 

Doliu și la Pro Tv în aceste zile

Tragedie imensă și la Pro Tv. Radu Palaniță, câștigătorul sezonului 10 al emisiunii Românii au talent este în doliu. Acesta și-a pierdut tatăl în urmă cu doar câteva ore. Anunțul a fost făcut chiar de el. Radu Palaniţă, câștigătorul sezonului 10 al emisiunii Românii au Talent de la Pro Tv, trece prin momente cumplite. Se pare că acesta și-a pierdu tatăl. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe pagina personală de socializare.

„Scriu aceste rânduri doar pentru a va spune sa fiți cât mai aproape de cei dragi vouă.Azi ii avem alături, dar ziua de mâine nu ne este promisa. Azi, mi-am pierdut tatăl și odată cu el și o mare parte din mine …😔”, a scris Radu Palaniță, pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, mesajele fanilor au început să curgă. Mulți i-au transmis condoleanțe, pe când alții s-au rugat pentru binele familiei sale.