Doliu în lumea muzicii populare! Un îndrăgit interpret s-a stins din viață

Interpretul de muzică populară Alexandru Rusu s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Acesta a murit în brațele soției care i-a fost alături timp de 25 de ani și în cele ale fiicelor sale care au urmat și ele pasiunea tatălui pentru folclor. Tristul anunț al plecării sale a fostă făcut de către familia sa.

”Dragii noștri,

Așa îi plăcea lui Alex să vă spună și aceasta din sufletul unui om extraordinar de bun (chiar dacă unii au înțeles greșit exigențele lui), pentru că iubea oamenii, iubea lumea pe care dorea să o vadă mai bună .

S-a stins în brațele soției și a celor două fiice cu multe mesaje lăsate, iar pentru voi cei care l-ați iubit vă spune să nu fiți triști, a plecat să slujească acolo unde Bunul Dumnezeu i-a rânduit și de unde se va ruga mult pentru noi. A lăsat în urmă multă zestre tradițională și spirituală de care este convins că se va avea grijă.”, se arată în mesajul familiei.

Decesul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 august

Același mesaj arată că priveghiul a avut loc sâmbătă, 6 august, iar înmormântarea a avut loc duminică, 7 august la ora 14:00. Potrivit mesajului familiei, interpretul de muzică populară a fost înmormântat la Capela Cimitirului din Nazna str. Viilor, comuna Sâncraiu de Mureș , județul Mureș.

Artistul s-a stins din viață în noaptea de 4 spre 5 august. Regretatul interpret este cel care a pus bazele Asociației Culturale ”Casa Rusu Câmpia Transilvaniei”.