Tragedie fără precedent. Adela M, fiica unui consilier local din partea PMP în Someșul Odorhei a fost găsită moartă în camera unui hotel din Londra, Marea Britanie.

Tânăra avea doar 24 de ani, iar potrivit ultimelor informații transmise de către polițiștii britanici către autorităție din România, încă nu au putut fi stabilită cauza decesului, scrie montioruldesalaj.ro.

De menționat este faptul că, potrivit unor surse neoficiale, tânăra locuia în Marea Britanie de mai mulți ani, iar familia acesteia era extrem de cunoscută în comunitate în contextul în care mama acesteia ocupă funcția de consilier local din partea PMP.

”Iartă-mă că nu am stat lângă tine”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, o apropiată a tinerei a transmis condoleanțe familiei și s-a arătat extrem de îndurerată de pierdere. Totodată, aceasta și-a exprimat regretul că nu a putut fi lângă ea în momentele dificile și de asemenea, și-a cerut iertare pentru toate momentele în care nu a putut să o asculte.

Aceasta susține că probabil dacă intervenea la timp, Adela ar mai fi trăit și astăzi.

„Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Să mă ierți că am plecat de lângă tine, să mă ierți că te-am certat, că nu te-am ascultat când trebuia! Ești sora mea din altă mamă, ai fost familia mea! Iartă-mă ca nu am stat lângă tine… Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc și te voi iubi mereu! Îmi e greu să cred că te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre îngeri frumoasa mea!”, a scris o prietena de-a tinerei, pe Facebook.