Doliu imens. Tragicul anunț a fost făcut de actrița Ioana Picoș, mama celor doi copii gemeni ai lui Făgădaru. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, aceasta a anunțat moartea fostului ei soț, Mihai Făgădaru.

De menționat este faptul că Mihai Făgădaru era și unul dintre liderii mișcării antivacciniste din România. Acesta a murit în dimineața de vineri, 19 noiembrie, după ce a fost infectat cu COVID-19. 

În urmă cu doar o zi, actrița Ioana Picoș scrisese pe Facebook despre starea gravă în care se afla fostul soț. Aceasta își anunța urmăritorii că Mihai Făgădaru este în stare gravă la spital.

Totodată, ea a povestit și șirul evenimentelor care au dus la o astfel de situație. Se pare că starea de sănătate a acestuia s-a degradat în cursul săptămâni trecute. De asemenea, ultima conversație pe care au avut-o fusese în urmă cu doar o zi, cu video.

Mihai Făgădaru era însă încrezător atunci și spunea că va lupta în continuare, dar starea lui s-a degradat și mai mult în orele următoare.

Doliu imens. Mihai Făgădaru a pierdut lupta cu noul coronavirus

„Dragi prieteni, Mihai se află în stare gravă la spital. De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe.

Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, scria Ioana Picoș.

Amintim faptul că Mihai Făgădaru era cunoscut ca lider al protestelor de stradă împotriva certificatului verde. Acesta s-a infectat cu noul coronavirus, recent, însă a decis să se trateze acasă, iar treptat, starea sa s-a agravat. De menționat este faptul că Făgădaru a fost cadru medical timp de 13 ani.

Totodată, el și Ioana Picoș au fost căsătoriți timp de cinci ani și au doi băieți gemeni. Cei doi au divorțat în 2020. Soția sa, Ioana Picoș a devenit cunoscută prin rolurile în seriale de televiziune precum La Bloc, Iubire și onoare, Narcisa Iubiri Nelegiuite.