Concret, ziaruldevalcea.ro a intrat în posesia unor documente care ar putea să aibă efecte negative asupra carierei sale de ministru al Finanțelor.

Potrivit documentelor scose la iveală de sursa anterior menționată, părinții lui Florin Cîțu se află în litigiu cu statul la obiectul dosarului este un teren de 50 de hectare în apropierea domeniul schiabil Transalpina.

Părinții lui Florin Cîțu au câștigat în instanță retrocedarea a 50 de hectare pe marginea lacului Vidra, în apropierea pârtiei Voineasa.

Romsilva a contestat însă decizia de retrocedare, în 5 noiembrie și a solicitat anularea dreptului de proprietate pentru o suprafață de 11,6 hectare.

Ce spun angajații Direcției Juridice

Angajații Direcției Juridice au făcut mai multe acuzații în care ministrul Florin Cîțu nu a mai înapoiat dosarul în care acesta atacase legalitatea acestor titluri de proprietate.

Mai mult decât atât, Direcția Juridică a fost desființată, conform unui proiect de reorganizare a ministerului, pentru a fi îndepărtată conducerea, care se judecă cu părinții actualului ministru și cu alți 69 de proprietari cărora li se pune la îndoială calitatea de proprietar.

Pe acel domeniu, ministrul Finanțelor împreună cu fratele său intenționau să construiască n complex turistic cu hotel, pârtie de ski, ștrand plutitor, restaurant, păstrăvărie, zonă de camping și multe alte facilități.