În cadrul unei acțiuni electorale organizate la Oradea, co-președintele AUR, George Simion, a avut o ieșire nervoasă. Mai exact, acesta a declarat că se teme că partidul pe care îl reprezintă ar putea să fie scos în afara legii.

Totodată, el i-a întrebat pe români dacă vor permite acest lucru. Simion a mai preczat că autoritățile vor încerca inclusiv să ”ne bage la pușcărie”, adăugând că speră ca românii să se ducă după ei în cazul în care va fi nevoie. Printre promisiunle făcute de acesta se numără și eliminarea completă a certificatului verde.

„Ne dau amenzi, ne dau dosare penale şi vor să scoată AUR în afara legii. O să-i lăsăm?”, a întrebat Simion, obţinând un răspuns rostit în cor: „Nu!” „O să încerce să ne însceneze multe, o să încerce să ne bage la puşcărie! Dacă ei mă omoară pe mine să vă duceți și voi peste ei!”, a cerut liderul AUR.

El a mai făcut și o serie de promisiuni românilor. Mai exact, George Simion spune că după ce a fost eliminat certificatul verde pentru locul de muncă, următorul pas al partidului pe care îl conduce este eliminarea certificatului verde la intrarea în restaurante, la sălile de fitness, dar și în instituțiile publice.

George Simion, despre eliminarea certificatului verde

Co-președintele AUR a adăugat că în opinia sa nu este nevoie de un document pentru ca un român să meargă să facă sport, subliniind faptul că partidul pe care îl conduce va merge până la capăt și speră să obținută tot ceea ce și-a propus.

De menționat este faptul că în cadrul declarațiilor făcute, co-președintele AUR, a lansat și un set de acuzații dure la adresa europarlamentarului Rareș Bogdan.

„Promisiunea pe care v-o facem aici în Piaţa Unirii: pe lângă că am scăpat de certificatul de muncă nazist (n.r.: certificatul verde pentru locul de muncă), vom scăpa împreună şi de acel certificat de intrare la restaurante, în instituțiile publice și la sălile de fitness şi la restaurante.

Nu e normal să-ţi ceară vreun act când te duci să faci sport! Mergem până la capăt! Aveţi încredere în voi, în naţiunea noastră, avem un viitor la noi acasă, iar viitorul este al patrioţilor, nu al globaliştilor. Mergem înainte cu Dumnezeu. Doamne ajută!”, a mai adăugat George Simion.