Femeile care îl ajutau prin casă pe Gheorghe Dincă au fost aduse, miercuri, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru a fi audiate în dosarul Caracal. Cele două femei au fost aduse de la Caracal la Bucureşti, la sediul Poliţiei Române, în dimineaţa zilei de miercuri, potrivit România TV. Ele au stat de vorbă cu procurorii DIICOT şi au oferit explicaţii despre ce au văzut şi ce au auzit în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Una dintre femei îi gătea lui Gheorghe Dincă, iar procurorii au încercat să afle de la ea despre comportamentul criminalului, dar şi dacă are vreo informaţie despre dispariţiile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu. Cealaltă femeie ar fi avut grijă de casa lui Dincă din Caracal cât acesta a fost plecat în Italia.

Procurorii DIICOT l-au mai audiat şi pe cetăţeanul italian care a oferit detalii despre ce făcea Gheorghe Dincă în Italia, alături de familie.

Unul dintre telefoanele lui Dincă va fi expertizat vineri de oamenii legii. Procurorii vor deschide şi vor analiza telefonul despre care presa a scris că ar conţine numerele de telefon ale unor persoane importante din Caracal.