Filiala din Ungaria a DIGI, numită Digi Kft, a lansat astăzi serviciile de comunicații mobile prin propria rețea. Până aici grupul a trecut printr-un proces elaborat timp de patru ani ce a presupus multe investiții, planificări și implementare.

Cu această mișcare oferta Digi din Ungaria va deveni similiară cu cea din România. În noile servicii sunt incluse servicii de telecomunicații fixe (televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixă) și mobile (telefonie și date mobile), televiziune prin satelit (direct to home – DTH).

“Odată cu lansarea serviciului pe piața învecinată, DIGI Kft. introduce, în mod gratuit, două funcționalități 4G, disponibile și în rețeaua DIGI Mobil din România, și care aduc o calitate foarte bună pentru serviciul de voce, pe terminalele compatibile: VoLTE (voce peste 4G/LTE) și VoWiFi (voce peste WiFi)”, este anun’ul f[cut de companie..

DIGI Mobil din Ungaria se dezvolt[ continuu și promite că în viitor se va ocupa și de implementarea rețelei de 5G.

”Suntem hotărâți să investim, să testăm și să lucrăm în continuare împreună cu clienții noștri, astfel încât în perioada următoare să îmbunătățim constant acoperirea, în mod prioritar în zonele importante pentru clienții care vor alege serviciul nostru mobil”, a declarat Dragoș Spătaru, Director General DIGI Kft. și Invitel Kft..

“În această primă etapă de lansare a rețelei, DIGI Kft. propune o ofertă promoțională valabilă până la sfârșitul anului, destinată clienților persoane fizice DIGI / Invitel⃰ care dețin cel puțin un serviciu (de comunicații fixe sau televiziune prin satelit – DTH), fără alte condiționări. Oferta este disponibila pe site-ul digi.hu.

În plus față de oferta de servicii, operatorul pune la dispoziția clienților săi și o gamă de terminale selectate din portofoliile celor mai fiabile și renumite branduri de profil, acestea putând fi testate în majoritatea magazinelor DIGI. Încă de la lansarea serviciilor de telefonie mobilă pe această piață, DIGI va pune la dispoziția clienților săi și ai Invitel gama de telefoane mobile sub brandul propriu, DIGI C1, DIGI R1 și DIGI K1. Acestea au fost special dezvoltate pentru a răspunde nevoilor clienților atât din perspectiva calității, cât și din cea a prețului.
Despre DIGI Kft”, se mai arată în comunicatul transmis de grupul DIGI.